Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok normális emberekkel ismerkedni?
Normálisat bárhol lehet találni. Csak nyitottnak kell lenni és kitartónak :)
De a szorzók eltérőek itt-ott.
Pl szórakozóhelyen nem biztos, hogy komoly szándékúak, társkeresőn eltérő, de ott is eléggé húspiac, lány barátaim mesélik, hogy kb mindenki szexre megy, és ha össze is jön tali onnan, akkor a talin derül ki, hogy amúgy szexet akar és megfogdosná már első alkalommal a másikat.
Koncerten, hobbitevékenységű helyeken pl olyanokba is futhatsz, akikkel közös téma már tutira lesz.
Baráti társaságot meg nem ajánlom, pont ilyenben voltam most, hogy baráti társaságban megtetszettem valakinek... de nem jövök össze vele, mert házi nyúlra nem lövünk, később a baráti társaságba hozhat be bonyodalmat :\
Szóval változó, a lényeg, hogy nyitott és kitartó légy, nem tudhatod, hol bújkálhat a párod:)
Gondolom aki normális és krva jól néz ki, ő lenne a jelölt. Oké, elég ha krva jól néz ki, ugye? A problémád az, hogy olyanoknak meg te nem kellesz.
Azért ez nem egy napközis tábor, ahol elhiteted a hallgatósággal, hogy egy 21 éves lány nem talál magának fiút. Ha te nem, akkor ki? Egy 42 éves 3 gyerekes nő minimál bérrel?
A "normális" szerintem egy nagyon nem meghatározó, mert van akinek x a normális valakinek meg y
Én is szeretnék magamnak egy barátnőt találni akivel boldog lehetek, de olyan ritkán találok olyat akivel regényeket lehet beszélgetni és együtt csinálni dolgokat (ami nekem számít normálisnak), de a nők akiket találok (még akik érdeklődnek is irántam) nem akarnak sokat beszélni vagy sok időt együtt tölteni... de ha véletlen ilyen lennél írj nyugodtan
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!