Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az incelség legfőbb oka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az incelség legfőbb oka?

Figyelt kérdés

2021. okt. 18. 09:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
18%

1) Fizikai vonzerő hiánya.

2) Rossz családi körülmények, a megfelelő férfimintha hiánya.

3) A pénz hiánya.

2021. okt. 18. 12:33
 12/30 anonim ***** válasza:
20%

Voltal te katona, cicaful? :)

37F incel

2021. okt. 18. 12:33
 13/30 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem egyik sem, illetve mindegyik. A társaság hiánya okozza. Általában azokból lesznek incelek, akiknek nincsenek barátai, nem jártak el társaságokba, bulikba, rendezvényekre, stb. Ez oda vezet, hogy kénytelen egyedül ismerkedni, amihez átlag feletti önbizalom, kommunikációs képesség kell, de ezeket nem tudta kifejleszteni.

Szerintem mindenki ismer olyat, hogy valaki nagyon csúnya, de nagy a baráti társaság, esetleg sportol, minden társas rendezvényen ott van, és előbb-utóbb belebotlik abba, akivel kölcsönösen bejönnek egymásnak. A többiek pedig élik a társágilag beszűkült életüket, és kb esélyük sincs megismerni valakit.

Én is az előbbi kategóriából indultam, és szörnyen nehéz volt egyedül kijutni belőle, de sikerült, nem lehetetlen.

2021. okt. 18. 12:37
 14/30 anonim ***** válasza:
20%

"Általában azokból lesznek incelek, akiknek nincsenek barátai, nem jártak el társaságokba, bulikba, rendezvényekre, stb"

Szerintem meg nem, hiszen nokbol is vannak ilyenek. A felmeresek szerint nobol raadasul tobb van, mint ferfibol, akik nem jarnak bulizni. Vagyis a zsak meg a foltja.

Peldaul konzervativ, muszlim orszagokban nincs bulizasi lehetoseg. Itt Malajziaban az ATV-be sem engednek be, ha a szemelyibe bele van irva, hogy muszlim. A vallasrendorseg razziat is tart. Es megsem incelek az emberek :)

37F incel

2021. okt. 18. 12:44
 15/30 anonim ***** válasza:
71%

14#

Azt hittem Indonéziában nyomod

Malajzia is muszlim többségű?

A két ország hasonló kultúra lehet

2021. okt. 18. 16:37
 16/30 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy a helyes válasz:

Önbizalomhiány, ami természetesen a sikertelenségből fajad, ez egy ördögi kör, úgy is mondhatnánk ez egy csapdahelyzet

S mivel az incelek távolról is taszító megjelenésűek már az önbizalom hiánya folytán (ami mellett lehetnek rondák is), ezért ebből a csapdából nincs kiút, a kör bezárult

2021. okt. 18. 17:07
 17/30 anonim ***** válasza:
61%
Bocsánat, *sikertelenségből fakad
2021. okt. 18. 17:08
 18/30 anonim ***** válasza:
91%
A lehetőségek hiánya. Teljesen más ha te vagy az egyedüli fiú egy bölcsész szakirányon, mintha lenne 3 csaj 300 srác egy másikon. (csak példa, de értitek. És ne mondja senki, hogy a lehetőségeket te teremted, mert a példánál maradva csak azért nem lesz valaki mérnök helyett bölcsész mert ott több a csaj. Jó esetben.)
2021. okt. 18. 17:39
 19/30 anonim ***** válasza:
50%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ha ilyen helyre kerulsz, az pont, hogy rosszabb. Ha esetleg valamelyik csajnak szimpatikus is lennel, nem fog osszejonni, mert azzal beegetne magat a tobbi csaj elott.

37F incel

2021. okt. 19. 00:33
 20/30 anonim ***** válasza:
55%
19: A linkelt kérdésedben is írták "ha kuka vagy", nem fog menni. De ha normális közvetlen ember, akkor lehetetlen, hogy ne alakuljon valami.
2021. okt. 19. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!