Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az incelség legfőbb oka?
1) Fizikai vonzerő hiánya.
2) Rossz családi körülmények, a megfelelő férfimintha hiánya.
3) A pénz hiánya.
Voltal te katona, cicaful? :)
37F incel
Szerintem egyik sem, illetve mindegyik. A társaság hiánya okozza. Általában azokból lesznek incelek, akiknek nincsenek barátai, nem jártak el társaságokba, bulikba, rendezvényekre, stb. Ez oda vezet, hogy kénytelen egyedül ismerkedni, amihez átlag feletti önbizalom, kommunikációs képesség kell, de ezeket nem tudta kifejleszteni.
Szerintem mindenki ismer olyat, hogy valaki nagyon csúnya, de nagy a baráti társaság, esetleg sportol, minden társas rendezvényen ott van, és előbb-utóbb belebotlik abba, akivel kölcsönösen bejönnek egymásnak. A többiek pedig élik a társágilag beszűkült életüket, és kb esélyük sincs megismerni valakit.
Én is az előbbi kategóriából indultam, és szörnyen nehéz volt egyedül kijutni belőle, de sikerült, nem lehetetlen.
"Általában azokból lesznek incelek, akiknek nincsenek barátai, nem jártak el társaságokba, bulikba, rendezvényekre, stb"
Szerintem meg nem, hiszen nokbol is vannak ilyenek. A felmeresek szerint nobol raadasul tobb van, mint ferfibol, akik nem jarnak bulizni. Vagyis a zsak meg a foltja.
Peldaul konzervativ, muszlim orszagokban nincs bulizasi lehetoseg. Itt Malajziaban az ATV-be sem engednek be, ha a szemelyibe bele van irva, hogy muszlim. A vallasrendorseg razziat is tart. Es megsem incelek az emberek :)
37F incel
14#
Azt hittem Indonéziában nyomod
Malajzia is muszlim többségű?
A két ország hasonló kultúra lehet
Amúgy a helyes válasz:
Önbizalomhiány, ami természetesen a sikertelenségből fajad, ez egy ördögi kör, úgy is mondhatnánk ez egy csapdahelyzet
S mivel az incelek távolról is taszító megjelenésűek már az önbizalom hiánya folytán (ami mellett lehetnek rondák is), ezért ebből a csapdából nincs kiút, a kör bezárult
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ha ilyen helyre kerulsz, az pont, hogy rosszabb. Ha esetleg valamelyik csajnak szimpatikus is lennel, nem fog osszejonni, mert azzal beegetne magat a tobbi csaj elott.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!