Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Engem miért nem akar senki sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem akar senki sem?

Figyelt kérdés

Tudom biztos unjátok a hasonló kérdéseket. De iszonyatosan szerencsétlen vagyok, egyszerűen eddigi 26 évem alatt nem kellettem egy pasinak sem. Fogalmam nincs, hogy mi a baj velem, mit csinálok rosszul.Más embernek még a kisujját sem kell mozdítani azért, hogy megtalálja a társát. Nekem meg egyszerűen nem megy. Frusztrál, hogy látom mindenki boldog, eljegyzés, házasság, családosdi. Nekem meg semmi és még csak udvarlóm sincs. Nagy ritkán akad valaki, de sosem engem választ hanem a másik lányt. Mindig van egy másik lány és inkább azt választják helyettem. Értem senki sem rajong, senki sem mondja milyen szép vagyok, csinos stb. ( az öregembereknek és kétes alakoknak tetszem :D ) Ja tudom most azt gondoljátok ronda vagyok, de amúgy nem. Csinosan öltözök, vékony vagyok, igényes önmagamra a megjelenésemre. És ezt nem értem már bocsánat de még a csúnya, buta, elhízott nők is kellenek valakinek. Nekem utoljára egy kisgyermek mondta, hogy szép vagyok. Hiányzik az érzés, hogy valakinek kelljek, valaki udvaroljon, szépnek lásson stb. Egyszerűen nem tudom mit kellene csinálnom, hogy léphetnék ki ebből az ördögi kőrből, hogy senkinek sem kellek. Hogy tudnék vonzóbb lenni? Mit tegyek?

Magamról annyit, hogy dolgozom, tanulok, szorgalmas vagyok,más területen talpraesett, adok magamra és a környezetemre, házias vagyok. Sportolok, kedves vagyok,csinos igaz inkább visszahúzódó. Nehezen közelítek más ember felé, nehezen tudok megnyílni, bizalmatlanabb vagyok, de van oka.

Családi hátterem, az apám elhagyott kiskoromban, tudom sokakat, és abszolút nem kíváncsi rám, úgy érzem ez elégé meghatározza a férfiak való kapcsolatomat.

2021. okt. 17. 21:57
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Próbáltam a társkeresőt és ott is 40+-os pasik írogattak. Nem nem nézek le mást, de egy másik személyben legyen meg az amit én is tudok adni. És attól, hogy egyedül vagyok akárki nem felel meg csak azért, hogy legyen.
2021. okt. 17. 23:21
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
#21. És te írtál olyannak aki megfelelő volt? Vagy csak vártad hogy neked írjanak?
2021. okt. 17. 23:22
 23/43 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam és semmi.
2021. okt. 17. 23:24
 24/43 anonim ***** válasza:

én szívesen megismernélek :), ha gondolod írj

hasonló helyzetben vagyok én is, hasonló visszahúzódó személyiséggel

2021. okt. 17. 23:27
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
#23. Mi volt a gond? Meddig jutottak a beszélgetések?
2021. okt. 17. 23:29
 26/43 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi, én bejelöltem, hogy tetszik nekem,írni csak az tud aki előfizető. De nem reagált semmit sem.
2021. okt. 17. 23:31
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja mondjuk jó szar magyar oldalak vannak, próbáld meg bumblet meg tindert esetleg, bár tinderen szinte mindenki csak baszatni akarja magát.
2021. okt. 17. 23:38
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
badoo még nem annyira szar, azt is megpróbálhatod
2021. okt. 17. 23:41
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Hiába, az összes társkereső nagyon lutri, nem sok értelme van azokat használni
2021. okt. 17. 23:45
 30/43 anonim ***** válasza:
20%

Tanulsz, dolgozol, sportolsz, visszahúzódó vagy, nem valami vonzó csomag.

Kicsit többet kellene szórakoznod.

2021. okt. 18. 05:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!