Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Engem miért nem akar senki sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem akar senki sem?

Figyelt kérdés

Tudom biztos unjátok a hasonló kérdéseket. De iszonyatosan szerencsétlen vagyok, egyszerűen eddigi 26 évem alatt nem kellettem egy pasinak sem. Fogalmam nincs, hogy mi a baj velem, mit csinálok rosszul.Más embernek még a kisujját sem kell mozdítani azért, hogy megtalálja a társát. Nekem meg egyszerűen nem megy. Frusztrál, hogy látom mindenki boldog, eljegyzés, házasság, családosdi. Nekem meg semmi és még csak udvarlóm sincs. Nagy ritkán akad valaki, de sosem engem választ hanem a másik lányt. Mindig van egy másik lány és inkább azt választják helyettem. Értem senki sem rajong, senki sem mondja milyen szép vagyok, csinos stb. ( az öregembereknek és kétes alakoknak tetszem :D ) Ja tudom most azt gondoljátok ronda vagyok, de amúgy nem. Csinosan öltözök, vékony vagyok, igényes önmagamra a megjelenésemre. És ezt nem értem már bocsánat de még a csúnya, buta, elhízott nők is kellenek valakinek. Nekem utoljára egy kisgyermek mondta, hogy szép vagyok. Hiányzik az érzés, hogy valakinek kelljek, valaki udvaroljon, szépnek lásson stb. Egyszerűen nem tudom mit kellene csinálnom, hogy léphetnék ki ebből az ördögi kőrből, hogy senkinek sem kellek. Hogy tudnék vonzóbb lenni? Mit tegyek?

Magamról annyit, hogy dolgozom, tanulok, szorgalmas vagyok,más területen talpraesett, adok magamra és a környezetemre, házias vagyok. Sportolok, kedves vagyok,csinos igaz inkább visszahúzódó. Nehezen közelítek más ember felé, nehezen tudok megnyílni, bizalmatlanabb vagyok, de van oka.

Családi hátterem, az apám elhagyott kiskoromban, tudom sokakat, és abszolút nem kíváncsi rám, úgy érzem ez elégé meghatározza a férfiak való kapcsolatomat.

2021. okt. 17. 21:57
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
82%

Nem lehet, hogy sugárzik belőled az irigység?

Pl. találkoztam már olyan sráccal, akinek adtam volna esélyt, de annyira kiült rá ez az elkeseredettség, hogy meggondoltam magam.

2021. okt. 17. 22:02
 2/43 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy típus. Azt veszem észre ha női közegbe kerülök inkább a nők irigyek.

Ha sugárzik is valami az biztos nem az irigység.

2021. okt. 17. 22:04
 3/43 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem sok férfinek kellenél, csak ahogy írod, visszahúzódó vagy, és nehezen nyílsz meg! Emiatt kevés férfivel találkozol, és még nem találtad meg aki hozzád való!

Így látatlanban mást nem tudok mondani.

2021. okt. 17. 22:06
 4/43 A kérdező kommentje:
Amúgy általában a körülöttem lévő emberek már házasok vagy jó régóta megvan a párjuk. Szóval még csak ismerkedni sem tudok és el sem jutok a randiig, mert mindenki foglalt.
2021. okt. 17. 22:06
 5/43 anonim ***** válasza:
15%
én szívesen lennék az udvarlód :) f/28
2021. okt. 17. 22:08
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha igaz, amiket leírtál, akkor valószínűleg a visszahúzódás a probléma. Én férfiként küzdök ezzel, itthonról dolgozom, max. boltba, konditerembe megyek vagy az egyetlen barátommal megyek ide-oda. Nincs olyan közösség, ahol tudnék ismerkedni. Közben meg ismerőseim nem értik, hogy miért nincs senkim. 🤷‍♂️

Kéne valami társaságot/közösséget találnod, ahol megközelítenének emberkék. Ha sikerül, áruld majd el hogyan! :D

2021. okt. 17. 22:31
 7/43 anonim ***** válasza:
77%

Már mennek is a privátok bakker!

Amúgy 3-nak igaza van, a visszahúzódó csajok általában nehezen ismerkednek, nem adnak jeleket és emiatt eredménytelenek is lehetnek. De amit te írsz kicsit túlzás egy nőtől, hogy csinos és nem veszi ezt észre senki, valami ebben nem stimmel, nem kerek.

Valami egy érdekes stílusod lehet hogy ennyire átnéznek rajtad, vagy csúnyán elnézed a külsődet, de talán inkább előbbi semmint az utóbbi

Szépen közeledned kell férfiak felé akik egyedülallóak és tetszenek neked, ez a módi a titka a dolognak

2021. okt. 17. 22:36
 8/43 anonim ***** válasza:
18%
Nekem nem kellene más csak is te, nem lenne másik lány közel s távol se. Rajonganék érted, körbe ugrálnálak és éreztetném mondanám mennyire szép csinos és csodálatos is vagy. Kiváncsi lennék rád, meghallgatnálak mindig mert te lennél az életem és a mindenem. Minden vágyam és álmom te lennél amíg élek és még utána is.
2021. okt. 17. 22:47
 9/43 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet, hogy egyszerűen nem mozogsz olyan közegben, ami lehetőséget adna arra, hogy láttasd magad?
2021. okt. 17. 22:52
 10/43 A kérdező kommentje:

8, Ezt a nekem nem kellene más blabla egy full idegen személynek hagyjuk, nem vagyok hülye. Én a problémámat írtam ki amire jól jönne hasznos tanács és nem ilyen kamu szagú ajnározás. Az életemben az igazat keresem és nem a hamist.

9 igazad van, szinte semmilyen olyan közegben nem mozgok, ahol ismerkedhetnék, ahol meg mozgok nem tudok, mert vagy foglaltak vagy öregek.

2021. okt. 17. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!