Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lenne egy randiig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne egy randiig eljutni legalább?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány, neten ismertük meg egymást. Képek alapján nagyon bejön nekem, kommunikatív, érdeklődik, nagyon jól elbeszélgetünk, sok mindenben passzolunk.

Viszont cigizik, ami engem nagyon zavar. Érdemes elmenni ennek ellenére vele egy randira, hátha a jövőben majd át tudom szoktatni legalább egy ecigire? Vagy ez nagyon rossz gondolkodás?

2021. okt. 17. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. dohányzom, de az IQOS-on rég gondolkodom, arra átszoknék esetleg. De teljesen le nem szeretnék szokni más kedvéért...
2021. okt. 17. 19:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én dohányzom, de ha így indítana valaki, hogy majd leszoktat, biztos nem lenne 2.randi se. Pedig alapvetően már én is utálom, hogy dohányzom, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy leszokom, de csak akkor, ha én döntök úgy. Szerintem így fölösleges, mert elég sok dohányos így van ezzel, elég kicsi az esélye, hogy ő pont nem, te meg úgyse tudnád elfogadni, szóval az 1.randi is csak időpocsékolás.
2021. okt. 18. 00:43
 13/13 anonim ***** válasza:

9: mert az elejen egy idegen ne szoljon mar bele semmi ilyen jellegu dologba. es ismetlem: en sem dohanyzom es ellenzem is, valoban egy rossz szokas, de nem ugy allsz neki egy ismerkedesnek, hogy majd en jol leszoktatom!!

hidd el, a legtobb dohanyos tisztaban van vele, mennyire karos, de nem tud vagy nem is akar elegge leszokni, es igazabol az o dolga. ha en cigiznek es az elso randin a csavo nekiallna pampogni, hogy szokjak mar le es ez milyen rossz dolog.. valoszinuleg elhajtanam a francba. egy idegen ne okoskodjon mar ebbe bele. ennyi erovel akkor ess neki, hogy miert nem sportol heti 3x, miert eszik csokit, miert iszik alkoholt, miert nem szelektiven gyujti a szemetet.. stb. mindenkinek vannak rossz szokasai. ha te nem tudod elfogadni a dohanyzast, ne is kezdj bele az ismerkedesbe eleve. mas egy tobbeves parkapcslatban motivalni a masikat, h tegye le vegre a cigit es mas eleve ugy inditani es ismerkedest, hogy majd te jol leszoktatod.

2021. okt. 18. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!