Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lenne egy randiig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne egy randiig eljutni legalább?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány, neten ismertük meg egymást. Képek alapján nagyon bejön nekem, kommunikatív, érdeklődik, nagyon jól elbeszélgetünk, sok mindenben passzolunk.

Viszont cigizik, ami engem nagyon zavar. Érdemes elmenni ennek ellenére vele egy randira, hátha a jövőben majd át tudom szoktatni legalább egy ecigire? Vagy ez nagyon rossz gondolkodás?

2021. okt. 17. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindenki magának kell eldöntenie. Én nem kezdek cigizővel, de ha neked belefér és látsz hajlandóságot rajta, hát hajrá.
2021. okt. 17. 17:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, unokatesóm világ életébe dohányellenes volt, aztán megismerte a férjét s valahogy ő is rászokot…
2021. okt. 17. 17:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem randizni simán elmehetsz vele és őszintén elmondod, hogy zavar, ha valaki cigizik, aztán max azt mondja, hogy nem fog működni köztetek mert ő sosem akár leszokni. Legalább is tudni fogod mi a helyzet. Az is lehet pl. le akar szokni végülis veszíteni nem veszítesz semmit egy randival.
2021. okt. 17. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolat már az első naptól arról szólna, hogy próbálod megváltoztatni a másikat.

Én próbálkoztam ezzel régen, de nem sikerült soha. Aztán megismertem egy olyan nőt, akit nem kell megváltoztatnom. Ez kéne, hogy az alap legyen neked is, különben megégeted magad. A dohányzás egy elég kemény függőség ráadásul.

2021. okt. 17. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a helyzetben vagyok. Édes a srác, iszonyat szimpi, de dohányzik. Mi már túl vagyunk több randin, igényes, illatos, jó szagú a lakása szóval fura,hogy nem szív legalább e cigit, ami nem olyan büdi.

Nem tudom mi legyem vele.

2021. okt. 17. 17:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ezt a leszoktatast felejtsd el. mondom ezt nemdohanyzokent. de eleg visszatetszo, ha mar rogton az elejen ugy allsz hozza, hogy majd te leszoktatod. mert lehet, nem fog leszokni es akkor csalodas lesz, meg egyebkent is, nem egy kb idegen kedveert fog leszokni, ha mar.

te tudod, teged mennyire zavar. voltak dohanyos pasijaim, nemelyik csak par szalat szivott naponta es akkor is kiment a haz ele. ez annyira nem zavart, de volt, aki allandoan szivta, amikor ott voltam, akkor is, szex elott, szex utan.. mindig cigiszagu volt es igen, ez elegge zavar. szoval az adott lany szokasain mulik meg azon, te mennyire tudod ezt toleralni.

2021. okt. 17. 17:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Saját magának kell meghozni a döntést a dohányzásról

Neked meg azt kell eldönteni, hogy eltudod e így fogadni

2021. okt. 17. 18:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek olyan alap dolgok, hogy ha itt nincs egyezés, akkor hagynám a francba.
2021. okt. 17. 18:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez miért visszatetsző? Nem másra akarom festetni a haját, vagy ilyesmi. Van egy probléma, amiről még nem tudom, hogy az útjába áll-e annak, hogy kapcsolatot tudjak kialakítani vele. Az pedig szerintem alap, hogy a szeretteimet (ha eljut a kapcsolat erre a szintre) szeretném az egészségesebb életre sarkallni.
2021. okt. 17. 18:43
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Rossz gondolkodás igen. Gondold végig : Meg akarod változtatni hogy olyan legyen aki neked tökéletes. Ezek szerint most úgy ahogy van nem az....számodra.

De lehet hogy van akinek az, míg neked majd más lesz a tökéletes.

Egyébként igen érdemes randizni vele.

Az én exem is cigizett mikor megismerkedtünk. Később leszokott.

De ne várd el senkitől, mert ilyet nem szabad, és csak ellenszenvet váltasz ki belőle.

Randizzatok, aztán majd meglátod.

2021. okt. 17. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!