Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg azonnali kizáró ok, ha valaki csak 3-4 naponta fürdik?
#10. Dehogynem. Hogyan túrós akkor tucatból 10 focistának egy csapatban vagy minek van a bótban itching gél, ha már van tisztálkodási szer annyi, mint a dög, olcsóbban, mint itt és az is akciósan? 😃
Te is nézz utána, ezzel a napi, napi több tisztálkodással kb egyedül vagyunk európában.
Hetente??? Max havonta!
A nyugatiak is minden nap egy gyors cicamosdást azért beiktatnak, ha nem is zuhanyoznak le teljesen, csak párnaponta. Szóval a lényeges, büdösödő részeiket ők is minden nap, akár többször is tisztítják. Ha így csinálja valaki, azt mondom oké, legyen. Ha 3 napig víz közelébe se megy, na akkor az már csak az aromák miatt is kizáró ok. Meg az általános hozzáállás, életfelfogás miatt is.
Úgy gondolom, hogy a napi 1 gyors zuhanyzás senkit nem fog csődbe vinni anyagilag és főleg a melegebb időszakokban szerintem szükséges is.
De az milyen már, hogy ilyenkor a példaként emlegetett "nyugatot" mennyire le tudják szólni ugyanazok, akik máskor odáig vannak attól, hogy ott mennyivel szebbek, igényesebbek, modernebb gondolkodásúak az emberek.
Utánanéztem, meg is sértettem vele egy csomó embert.
Magyarországon sem fürdik mindenki mindennap. Biztos máshol is vannak büdösbogarak.
Fiatalabb koromban dolgoztam szállodában szobalányként. Személyes tapasztalatom az, hogy az idősebb korosztályban (40+) valóban nem szokás mindennap letusolni, fürdeni a nyugati népeknél. Francia, német, holland, osztrák vendégeink voltak legtöbbször. Fiatalabbak gyakrabban zuhanyoznak már.
Amerikaiaknál viszont naponta kétszer is simán idős, fiatal.
Kérdésre válaszolva: kizáró ok az ilyesmi. Nem egyezik az igényünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!