Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek az a bajuk, hogy nem találnak olyan barátnőt amilyet szeretnének?
Mert ugye egész nap itt, meg egyéb fórumokon szidják a nőket amiért nincs sikerük náluk. Pedig elég csak körülnézni, hogy milyen férfiak vannak kapcsolatban. Alacsony keresetűek, kövérek, kopaszak, alacsonyak stb.
De én az itt olvasottakból úgy vettem le, hogy ha szembe jönne velük egy lány (18-20 éves), akinek tetszenek de vannak hibái az elhajtanák. Gondolok ilyenre hogy kicsit túlsúlyos, kicsit gnóm feje van és mellesleg ő a takarítónő vagy gyárban csomagoló. A legtöbb férfinek nem kell, ezért van egyedül.
Szóval az incelek gyakorlatilag azért sírnak ilyen oldalakon, mert nem kellenek a szép, és vonzó csajoknak?
10
Pont itt van egy https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ha eltűnne, csináltam képernyőképet..
"Ha eltűnne, csináltam képernyőképet.."
Ki tudod tenni a képernyőképet, vagy esetleg a kérdést emlékezetből, mert sajna le is törölték ahogy gondoltad
Talán a valódi nőgyűlölet kiütötte a modik biztosítékát, ki tudja.
Kíváncsi lennék már te és más feminácik mit értenek nőgyűlölet alatt? Érdekes vita lenne
Igazából az hogy ők egy periféria réteg. Akik nem a saját akaratúból vannak nő nélkül mint az agglegények vagy MGTOW-nak is nevezik még. Bár én utálom ezt a szót. Én pl már ennyi nőt elküldtem hogy igazából már nekem ciki. Se rájuk, se a gyerekezésre nincs kapacitásom.
Az már más kérdés hogy egy fórumon rinyálni, meg embereket ölni lásd Elliot Rodger esete az min változtat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!