Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek az a bajuk, hogy nem találnak olyan barátnőt amilyet szeretnének?
Mert ugye egész nap itt, meg egyéb fórumokon szidják a nőket amiért nincs sikerük náluk. Pedig elég csak körülnézni, hogy milyen férfiak vannak kapcsolatban. Alacsony keresetűek, kövérek, kopaszak, alacsonyak stb.
De én az itt olvasottakból úgy vettem le, hogy ha szembe jönne velük egy lány (18-20 éves), akinek tetszenek de vannak hibái az elhajtanák. Gondolok ilyenre hogy kicsit túlsúlyos, kicsit gnóm feje van és mellesleg ő a takarítónő vagy gyárban csomagoló. A legtöbb férfinek nem kell, ezért van egyedül.
Szóval az incelek gyakorlatilag azért sírnak ilyen oldalakon, mert nem kellenek a szép, és vonzó csajoknak?
Nem, az inceleknek az a bajuk, hogy képtelenek felfogni a párkapcsolat (vagy akár a szexkapcsolat) lényegét.
A párkapcsolat arról szól, hogy megismersz valakit, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, szeretnétek a másikkal lenni, megismerni őt, közös programokra járni stb. És ezek mellett szexelni is. De minden esetben az embert látod a másikban.
Az incelek viszont úgy tekintenek a párkapcsolatra (és a nőkre), mint egy megoldandó feladatra, ahol a nő nem ember, csak egy legyőzendő akadály, amelyet leküzdve puncihoz juthatnak.
A kérdést kiírhattad volna úgy, hogy incel helyett sikertelen embereket írsz, mivel a kifejtésben róluk írsz.
Abban viszont igazad van, hogy alapvető probléma, hogy miközben önmagukat jelentősen túl becsülik, az ellenkező nem tagjait legalább ennyire alá. Azok, akiknél reális esélyük lenne, "nem elég jók", akiket meg elég jónak tartanak, azoknál nincs reális esélyük.
Az incelezés pedig ezen az oldalon nem más, mint a sikertelen nők degradáló meghatározása a sikertelen férfiakra és így meg is van a felelős az ő sikertelenségükért.
"Abban viszont igazad van, hogy alapvető probléma, hogy miközben önmagukat jelentősen túl becsülik, az ellenkező nem tagjait legalább ennyire alá. Azok, akiknél reális esélyük lenne, "nem elég jók", akiket meg elég jónak tartanak, azoknál nincs reális esélyük."
Pont mint a nők, ezért se értem h a pasi miért incel a nő meg csak nő hiába ugyanugy viselkednek. A nők is lúzerek akik ezt csinálják.
Azabajunkkkkkkkkkk!!!!!!!
37F incel
"Az inceleknek az a bajuk, hogy nem találnak olyan barátnőt amilyet szeretnének?"
Most olyan nőt kéne keresnünk amilyet nem szeretnénk???
Vagy mi a fenére gondolsz kérdező?
"Mert ugye egész nap itt, meg egyéb fórumokon szidják a nőket amiért nincs sikerük náluk."
Könyörögve kérlek titeket csajok, mutassátok már be hol szidtuk mi kollektívan a női nemet?
Mert nekem ilyen nem rémlik, sokat olvasom pedig a gyakorit.
Ha sikerül magam oltom le őket oké?
"De én az itt olvasottakból úgy vettem le, hogy ha szembe jönne velük egy lány (18-20 éves), akinek tetszenek de vannak hibái az elhajtanák. Gondolok ilyenre hogy kicsit túlsúlyos, kicsit gnóm feje van és mellesleg ő a takarítónő vagy gyárban csomagoló. A legtöbb férfinek nem kell, ezért van egyedül."
Te hol élsz?
Itt magyarisztánban az utolsó ronda vagy elhízott takarító vagy szalagmunkás fiatal csajnak is több korabeli udvarlója akad egyszerre, és csak akkor marad egyedül ha valami súlyos belső baj van vele, párkapcsolatra alkalmatlan vagy ilyen bajok.
A holdon ahol te élsz hogyan van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!