Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézhető ez az elején?
Figyelt kérdés
Ha egy pasival mikor ismerkedtek, kiderül, hogy míg ismerkedtetek, ő sokszor a szexkapcsolatát látogatta, titkon, míg nektek tette a szépet....
persze az ilyen dolgok ritkan derülnek ki, de ha mégis, mit lépnétek?
2021. okt. 15. 22:33
1/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ti is laza ismerkedésnek fogtátok fel, nem férjet kerestetek
2021. okt. 15. 22:34
2/8 anonim válasza:
Nem nézném el. Attól, hogy "laza" kapcsolatot szeretne/szeretnék, az őszinteséget elvárom.
3/8 anonim válasza:
Elnézhető. Akár több nővel is randizhat, ameddig el nem köteleződik.
4/8 anonim válasza:
Nálam pont aktualis a téma, mindig kiderül, mert a nő az megérzi. Már nem tudok úgy tekinteni a férfira mint az elején, csalodottságot érzek és már az egésznek megtört a varázsa.
5/8 anonim válasza:
Nem sajnos.
Ha az elso szex utan sem ignorál mindenkit abbol semmi jo nem lesz.
Ha át is menne kesobb a dolog normalis kapcsolatba alapjaiban fog rengeni hogy eleve nem is jol indult
6/8 anonim válasza:
Úgy látom mint a négyes. Pár hónapja megtörtént velem is, megtudtam hogy szex kapcsolatban volt mással,ismerkedésünk alatt. Eléggé kiborultam és kiábrándultam, pedig megvolt a szikra, de ezzel tönkretett mindent.
7/8 anonim válasza:
Nem igazán tudnám megemészteni.
Úgy jönne ki a dolog, hogy tulajdonképpen én csak egy pótlékként kerültem az életébe.
8/8 anonim válasza:
Ez egyébként miért ekkora tragédia? Én most hasonló helyzetben vagyok, van egy szexkapcsolatom, aki nem akar többet, én viszont igen. Megbeszéltük, hogy ez csak szex, nincs elköteleződés, semmi. Közben keresem azt a személyt, akivel kapcsolatot tudok kialakítani. Első randin mégsem fogom azt mondani, hogy "hé figyelj, amúgy vele szexelek". Viszont ha valakivel úgy érzem, hogy alakulna valami, akkor természetesen csak rá koncentrálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!