Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire elnézhető?
Figyelt kérdés
A barátomat megkértem,hogy ne beszeljen az exével mert zavar'megigérte.
Aztán egyik nap rajtakaptam hogy beirta a telefonjába egy ferfi nevén mintha nem is az exe lenne'de ő volt....
Nagyon szomorú vagyok azóta
Rögtön rákerdeztem miért volt erre szükség? Azt valaszolta,hogy nem tudja...
Ti mit tennétek?
2021. márc. 20. 12:44
1/10 anonim válasza:
Sok mindentől függ...
Nézd, én nem tartom jogosnak elvenni valakinek az emlékeit, még azt se tartom jogosnak, hogy valaki elvárja, hogy szakítás után semmilyen kontakt ne maradjon 2 ember közt, aki évekig egymás életének a része volt, főleg mert magamból kiindulva én csak azzal tudom tartani a kapcsolatot, akin érzelmileg teljesen túl vagyok. A múltjáé, nem jogos töröltetni vele. De ha azt érzem hogy nincs túl a csajon, akkor nagyon gáz és szakítanék.
2021. márc. 20. 12:49
2/10 Fsms válasza:
A kapcsolat bizalmon alapul. Sokan nem tudják lezárni az előző kapcsolatukat azonnal a szakítás után, főleg ha a kapcsolat sok évet tartott.
Tehát a kérdést inkább úgy tedd fel, mennyire bízol meg a párodban? Mennyire stabil a kapcsolatotok?
Fontos lenne beszélni vele, hogy ő hogyan látja a közös jövőt, mik a tervei, etc.
Ezekből fogod tudni összerakni a képet, ami alapján tudsz dönteni.
Ebből az egy momentumból végleges következtetést nem vonnék le.
2021. márc. 20. 12:59
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg még kötődik hozzá. Én nem akarnék második lenni. Titokban vele beszél, álnéven menti el, mindent megtesz azért, hogy a hátad mögött tudja tartani vele a kapcsolatot. Megkerted, hogy ne beszéljen vele, ő kiskaput talált és inkább átver, mert fontosabb neki az ex, mint te és a kérésed. A "nem tudom", meg nem válasz. De, tudja, csak gyáva kimondani. Talán még magának is, nem csak neked. Mióta vagytok együtt? Mióta megy ez?
2021. márc. 20. 13:13
4/10 anonim válasza:
Miértis kell megkérni hogy ne beszéljen vele ? Miért akarod irányítani?
2021. márc. 20. 13:28
5/10 anonim válasza:
Én sajnos megértelek, nekem nagyon fáj az ex “jelenléte”. A párom rendszeresen nézte mellettem is az exe képeit. Nem mertem megkérdezni, miért teszi. Azóta több év eltelt, és már nem nézegeti. Szerintem már akkor sem szerette, csak megszokás és kötődés volt.
2021. márc. 20. 14:28
6/10 anonim válasza:
#5 Hát, ne haragudj, de te is igen leadtad vele. Valószínűleg nem a srácon múlt, hanem az exén, hogy kénytelen volt beletörődni, hogy annak vége.
2021. márc. 20. 14:42
7/10 anonim válasza:
Kedves utolsó. Ezt benézted, ugyanis ő szakított a csajjal. Nem leadtam, csak tudom milyen az, ha megszokásból rámész az exed adatlapjára. Egyébként ez kapcsolat elején volt, mint ahogyan írtam is.
2021. márc. 22. 14:34
8/10 anonim válasza:
Hát nem tudom gyerekek. Én is úgy jöttem össze anno az exemmel, hogy kicsit még friss volt az előző "exemmel" a lezárás. Onnantól, hogy összejöttünk, én nem nézegettem őt, hanem repkedtem az örömtől, hogy egy normális párt találtam, avagy talált rám ő. Nem volt törlés, nem volt tiltás, semmi ilyen. Szimplán lesz.rtam onnantól, hogy mi van vele. Jó, mondhatni tini kavargatás volt, 1 év, de akkor is. Az meg végképp nem egészséges, ha a szakító fél nem tud túllépni, ha már ő döntött úgy, hogy elég volt. Akkor igenis örüljön, hogy kilépett a kapcsolatból és ne az exét lesse.
2021. márc. 22. 14:48
9/10 anonim válasza:
#7 nem bántásból írtam, de amit neked az ex mondott a csajról és arról, hogy milyen volt vele, bármi, ami negatív, nem biztos, hogy úgy is van. Se, az, hogy nem csak a harag mondatja vele, mert még kötik hozzá érzelmek. Tuti nem lennék pótlék, de te tudod.
2021. márc. 22. 20:19
10/10 anonim válasza:
#9 Nem vettem bántásnak, talán úgy van, ahogy gondolod, talán nem. Igazából amíg nem érzem magam pótléknak és mindenben (a szürke hétköznapokban is) első vagyok neki nem akarok feleslegesen aggódni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!