Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A viszony.hu oldalon mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A viszony.hu oldalon mennyi ideig tart, míg elfogadásra kerül a képem?

Figyelt kérdés
Normális, hogy 1 napja azt írja ki: 'elfogadás alatt'?

2021. okt. 15. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de az a legvacakabb oldalt, amivel valaha is találkoztam.
2021. okt. 15. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már ott szerencsém. Vannak normális emberek, csak nehéz kifogni őket.
2021. okt. 15. 11:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként esélytelen! Van női regisztrációm is, ott meg fél év után is még napi 15 levél érkezik úgy, hogy már 3 hónapja be sem léptem vele. Az a baj ezzel az oldallal is mint a többivel: brutális a férfi többlet. Innentől kezdve, akár a több száz jelentkező közül azt mazsolázza ki magának egy nő akit akar. Én férfiként elbeszélgettem férfiakkal(persze azt hitték hogy nő vagyok), mind azt mondta hogy milyen jó fej vagyok hogy válaszoltam, velem olyan jól el lehet beszélgetni. Szegények. A férfi regemre 50 elküldött normálisan megfogalmazott levelemre egy "büff", vagy egy "kopj le" válasz sem érkezett. Több diplomás, magas, jól öltözött, a koromhoz képes piszok jó külsővel rendelkezem. Aztán rájöttem, nehogy már én váltsam magam apró pénzre! :)
2021. okt. 15. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Menekülj onnan tesó!
2021. okt. 15. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és higgyétek el, nőként sem olyan könnyű. Hiába kapsz nagyon sok levelet, én még válaszoltam is, aztán pár levélváltás után eltűnnek, nem mernek találkozni, vagy találkozunk, látszólag minden rendben van, aztán tűnik el. De viszont nagyon sok embert megismertem ott, sokakkal már évek óta tartó barátság is kialakult.
2021. okt. 15. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:

5. Az mire jó? Most komolyan! Nekem van feleségem, családom, max szexben lennék benne, barátkozni minek? Hol van rá időd? Vagy esetleg egyedül állóként próbáltad? Én már csírájában elfojtom a barátkozás szándékát, mert kb. minden újjamra már vagy 5 jutott. Utólag elpazarolt hónapok, évek.

Igazából abban egyetértek, hogy a szex nagyon-nagyon nehezen jön össze, ugyanis a primitív nők simán elmennek a primitív ösztönlény pasikkal, addig az értelmes nők és férfiak visszakoznak, belegondolnak, majd vissza táncolnak. Én vagy 20X voltam helyzetben, és egyszer sem lett szex belőle, valójában ahogy mondtad, csak barátkozás lett belőle. Sajnos kialakult a tisztelet, nem egy p*nát, és egy farkat láttunk egymásba, hanem apát, anyát, férfit, nőt.

A szexpiacon, ide értendő a társkeresők 90%-a, ösztönlényekből áll, pont emiatt fordul fel a normális nők és férfiak gyomra ettől az egésztől.

A viszony.hu is maga fertő, gyalázatosan ocsmány mindkét nem részéről. Van egy párismerősöm onnan, tényleg barátkozás és menekülés lett a vége onnan.

Ja, férfiként 40 felett akkor van esélyed ha így nézel ki minimum:

[link]

Ha rám hallgatsz időpocsékolás az egész, és óvva intelek attól hogy előfizess rá!!!

2021. okt. 15. 23:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi, h írtatok!!!

Végül sikerült feltenni a képet!

Na az elsõ nap végére kb 900(!) levél érkezett férfiaktól, pedig csak 1 db arcnélküli képet tettem ki a fejemrõl.

Csak azokat olvastam el, amellé csatoltak képet is, de még nem volt idôm összegezni ôket… sztem pár nap alatt lecseng ez a nagy roham…

Teljesen vegyes a felhozatal, és sztem minden fórumon bele lehet akadni abba, akit keresel, anno a férjemet pl a randivonalon ismertem meg. :)

Most pedig csak szexkapcsolatot keresek.

Ja, rengetegen küldenek meztelen képeket a befeszített, izmos testükrôl, ez pl jó szûrô nekem, kapásból törlöm is! Vagy a menö autó elôtt pózolósakat… :/

De voltak nagyon értelmes, komoly férfiak is!

No, hát kíváncsi vagyok! :)

2021. okt. 16. 05:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Én mondtam, nőként haláli egyszerű dolog. A női regisztrációmra összesen már szerintem több ezer üzenet érkezett. Amit észrevettem, hogy rengeteg a nagyon jó képű, házas, magas kvalitással bíró férfi is. Azt azért tudd, hogy ők több nővel is együtt vannak egyszerre. Férfiként tudom hogy mi kell egy férfinek, így nőnek kiadva magam igen részletesen feltérképeztem a helyzetet.

Sajnos a nőknek Kánaán, a férfiaknak off, kivétel ha valaki tényleg jóképű, férfias kiállású, értelmes. Férfiként mondom, hogy női szemmel nézve tényleg a legjobb pasikat válogatnám össze én is.

Innentől kezdve megvilágosodtam hogy miért nem írtak vissza a normálisan megfogalmazott leveleimre. Én biztatom a férfi társaimat, hogy nyugodtan próbálják ki nőként, vagy pedig csináljanak egy fullos pasi karaktert és azzal próbálják meg a játék kedvéért.

A viszon.hu is egy piactér, ahol a férfiak ára nagyjából a nulla és az elhasznált papírzsebkendő között mozog. A jó pasik már megérnek 50Ft-ot, viszont belőlük is sok van. A p*na értéke viszont aranyárban van, a jó p*na meg már megfizethetetlen. Nekem van ismerősöm, aki 7 nővel kefél szimultánba. Magas, barna, izmos, brutálisan férfias. Ennyi bőven elég egy szexkapcsolathoz. Konkrétan annyit szexszel egy hét alatt és olyan változatosan, minden igényt kielégítően, hogy azt mondta, már elérte azt a szintet, hogy megúnta az egészet. Már nincs benne semmi, nincs benne izgalom .Én meg még egy nyomorult szimpla szexet sem tudok összehozni a feleségemmel sem. :D

Sajnos egy házasságban is döntö a szexuális életnél a szexuális kisugárzás, a férfias megjelenés, az izmos test, a vastag farok, minden, amire begerjed egy nő. Nos nekem ilyenek nincsenek, marad a szívás.

2021. okt. 16. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, és igen, elváltam. Nem kerestem még komoly kapcsolatot, azt éreztem, ez így elég. Csak jöttek az érzelmek és egyre nehezebb. Valójában azt sem tudom, hol kezdjek el ismerkedni. Nem járok szórakozó helyre, nincs is hozzá társaságom.

Én ismerek olyan férfit, aki rengeteg nőt összeszedett ott szex kapcsolatra. Bár tele van pénzzel és izmos, helyes. De nem álltam be a sorba. gondolom a pasik is a csinos, mini szoknyás nőket jobban preferálják.

2021. okt. 16. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:

A pasik összességében mindenféle nőt preferálnak. Sőt, a legtöbb férfi kapcsolatból akar félredugni. Pont ezért ez a fajta brutális igénytelenség, hogy mindegy csak nő legyen és lehessen vele ingyen szexelni. Persze a jóképű hapsinak bomba nő kell, egyértelmű. Konkrétan meg is kapja.

Én is szétnéztem a viszony.hu-n, de 100 nőből jó ha 4-5 olyan, akire esetleg igent mondanék. Tök vicces, hogy még olyanok sem írtak vissza, akiket már nagyívben elkerülnék. A lehető legviccesebb meg az, hogy ha kiteríteném az asztalra az eddigi kapcsolataim fotóit, leesne a legtöbb nő álla! Arról meg nem is beszélek, hogy mint ember, háttér mit képviselek.

Ma már úgy vagyok vele, hogy valójában akkor és ott találok nőt ahol akarok, a lényeg hogy ne online felület legyen. Ez nem az én világom, én az életben vagyok ember, ott érek el sikereket. Nem állok be a sorba, nem leszek 567-ik, akinek a levelet talánnagy kegyesen megnyitja valaki.

Akkor egy kis statisztika 40+-os nők terén. Sok az elvált, sok a problémás. Mik is ezek? Volt férfj bekavar, a volt férj agresszív, vagy alkoholista, függő, tróger. Sok nő komplexusos, ha odafigyelek rájuk, nem hiszik el hogy van ilyen. Sok nő pénzügyi nehézségekkel küzd, esetleg munkahelyi nehézségekkel. Amit még észrevettem, egyre gyakoribbak az egészségügyi kínokkal-bajokkal küzdők száma, vagy a gyereküknek van valami baja. Szóval hogy látsz egy nőt, az csak a felszín, alatta van a valóság.

Aztán elgondolkodtató, hogy én, akinek van egy rendezett élete, stabil egzisztenciája, ilyennők kosaraztak ki. Nem baj, sőt! Csak valakik fordítva ül a lovon. Nos, éppen ezért léptem le minden online felületről.

Kieg: nem vagyok egyedül már, csodák csodájára, pár nap alatt a való életben megismerkedtem egy nővel. :D

2021. okt. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!