Ha az LMBTQ az elfogadásról szól, akkor azt miért nem fogadják el ha rasszista vagyok és utálom őket?
"aki ellenáll, megtorolják"
Egy konkrét esetet mondjál már, amikor LMBTQ+ emberek, szervezetek bármit megtoroltak volna!
"Meg akarják rontani a gyerekeinket"
Összekevered őket a keresztény papokkal.
"keressem" - ha már.
De volt ott érv, csak nem érted. Mindegy, szerinted ha az LMBTQ+ - embereket utálod, az rasszizmus. De biztos te vagy az okosabb.
Kérdező, ugye milyen rossz, amikor nem fogadnak el?
Egyébként szerintem olvasd el A döntés c. könyvet, lehet segít ezeken az indulatokon.
Egyébként az emberek egy része pont ugyanazért nem fogad el, amiért te sem őket. Egyrészt undorodhatnak tőled, mert undorítónak tartják a rasszizmust, másrészt félhetnek is tőled, mert ismerik a történelmet annyira, hogy tudják hova fajulhat a rasszizmus.
Alapvetően nem hiszem, hogy egy mérsékelt rasszizmussal vagy homofóbiával bármi baj lenne, ameddig az nem válik egy másik ember kárára. Nem kell szeretni a másikat, de az élni és élni hagyni elvet minimum tartsuk be. Ez persze mindenkire érvényes. A szélsőségek egyik csoportnál sem jó út. Megölik az elmét, nem lesznek saját gondolataink és más mozgat minket bábként.
Ez az utolsó hozzászólásod is már egy ilyen fertőzött gondolat. A neten mémként terjedő lmbtq+ paródia, nem a saját szellemi terméked. És lassan teljesen droid leszel, aki azt fújja, amit a hozzá hasonló droid emberek fújnak.
Persze ez igaz arra is, ami az lmbtq+ szélsőség mögött van, ezt elismerem, mielőtt belekötne valaki. Ilyen másik fertőző mém, hogy a kereszténység rossz.
És miközben valaki a gyűlölt oldal propagandájától tart, nem veszi észre, hogy egy másik oldal propagandájának az áldozatává/eszközévé válik. Ezzel lesz egy önálló gondolatoktól mentes lény és csak az alapvető ösztönök maradnak, harag, agresszió. Szerintem.
"Kérdező, ugye milyen rossz, amikor nem fogadnak el?"
Nem, engem nem érdekel ha a melegek nem fogadnak el, utálom őket.
"Nem a saját szellemi terméked
"És lassan teljesen droid leszel, aki azt fújja, amit a hozzá hasonló droid emberek fújnak."
Akkor a sok felvonuló meleg is mind droid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!