Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akiknek bejön a “van rajta fognivaló”
kategória, mit értetek ez alatt pontosan?
Tehát egy átlagos nő vagy. Ez a jellemző rátok, pár deka feleslegen már paráztok. :) Nem kell! Pláne, ha még jól is áll. Megsúgom, a tényleg kövér nők pont ennek az ellentettjét teszik. :D Nem akarnak változtatni, ők jók úgy, ahogy, nekik senki ne mondja meg... Szóval fogadd el magad így, ne legyen ez miatt probléma az önértékeléseddel. :D Ha sikerül leadod, ha nem, nem. No para.
2021. okt. 15. 00:09
Aztán szülész gyereket és 20-30 kg több leszel. Ha most nem tudod magad formában tartani akkor anyukaként meg főleg nem lesz rá időd. Egyébként szeretem a húsos noketz, de nem a dagadtakat.
2021. okt. 15. 04:13
Ha nem teszel magadnak, miért nem fogsz le? Egyszerűbb, mint folyton külső megerősítést keresni.
2021. okt. 15. 06:01
14/34 A kérdező kommentje:
Talán mert nem tudok? :D érdekesek vagytok, leírtam, hogy folyamatosan próbálkozok, de egészségügyi problémáim vannak, szóval nem megy úgy, mint egy átlag embernek
Olyan nincs, hogy valaki nem tud, maximum nehezebben és lassabban.
2021. okt. 15. 07:06
A fognivalo elsosorvan a nagy mell, ami koverseggel gyakran tarsul. Kis melluek ha elhiznak, rajuk se neznek.
2021. okt. 15. 07:40
17/34 A kérdező kommentje:
Teljesen nem tudok, valamennyi mindig marad rajtam. Ha csak nem orvos vagy, szerintem ezt nem tudod úgysem🙃 ember, amúgy nem 120 kg vagyok, fogd már fel, max 10-15 kg-vel vagyok több annál, amivel sovány lehetnék. És szerencsére magas vagyok, jól oszlik el rajtam, nem minden egy helyen van
Akkor most szereted magad így, vagy sem? :D Nekem úgy tűnik, csak győzködöd magad, hogy így is jó vagy.
2021. okt. 15. 08:41
Most már komolyan érdekelne milyen alakod van.😅 No meg, hogy hol van az a jól eloszló felesleg, ami mégis zavar. 🤔
2021. okt. 15. 08:44
20/34 A kérdező kommentje:
Én nem győzködöm magamat, mert nem szeretem így magamat. Viszont tudom a kórtörténetemet és a többieket elnézve, hogy mennyit esznek és mozognak, mégis mennyire vékonyak, tudom, hogy nekem ez a maradék, ami még nem ment le (pár éve leadtam 20 kg-t), azért nem megy le, mert nem működik rendesen a szervezetem. És amúgy már tök tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, mert így is tök keveset eszek, csomó dolgot nem tartalmaz az étrendem (glutén, laktóz, cukor) és mozgok is rendszeresen
Kapcsolódó kérdések: