Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akiknek bejön a “van rajta fognivaló” kategória, mit értetek ez alatt pontosan?
Figyelt kérdés
Évek óta szenvedek a társkereséssel. Fogalmam sincs, hogy közrejátszik-e ebben, valószínűleg igen, hogy a fentebb említett kategória vagyok. Most épp van barátom, de ő is elég érdekesen viszonyul ehhez a kérdéshez… pontosan mit értetek ez alatt a kifejezés alatt? Mennyi még az elfogadható?2021. okt. 14. 23:30
1/34 anonim válasza:
A nagy mell nagy popsi isteni tud lenni. De a kis mell nagy has pl kiábrándító.
2/34 anonim válasza:
3/34 A kérdező kommentje:
#2-es: ez megnyugtató, tőlük vékonyabb vagyok
2021. okt. 14. 23:44
4/34 anonim válasza:
Akkor pont jó vagy, nyugi! 😊
Privátözön indul, 3...2...1 😄
Amúgy talizunk? 😘
5/34 anonim válasza:
Akkor éppen csak husi vagy. :D A társkereséssel való szenvedésednek valószínű nincs köze ehhez. Lehet, hogy szimplán nem volt szerencséd. :)
Mit értesz az alatt, hogy érdekesen viszonyul ahhoz a kérdéshez barátod? Hogy viszonyul hozzá?
6/34 anonim válasza:
Hú, egyeskén nem tudom, mennyi a fotóbolt, de ha élőben is így nézne ki, akkor keresztbe-hosszába... 😆
7/34 A kérdező kommentje:
#5: hát megjegyzéseket tesz arra, hogy husi vagyok. De közben hangoztatja, hogy jó vagyok amúgy így😅
2021. okt. 14. 23:51
8/34 anonim válasza:
Akkor nem rosszból mondja. :D Lehet csak csipkelődni akar picit. Hidd el, sokan odavagyunk a picit husi lányokért. Távol álltok a kövértől, vagy bármi hasonlótól. :)
10/34 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom.. néha eléggé magamra veszem. Tudni kell rólam amúgy, hogy folyamatosan próbálom is leadni ezt a felesleget, szóval nem is vagyok magammal elégedett így
2021. okt. 15. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!