Iphone 6s tarhelyeben mit takar pontosan az ‘egyéb’ kategoria? Tobbi kerdesben.
be van telve a telefonom memoriaja, megneztem, hogy mivel, amik vannak:
-fotok
-alkalmazasok
-rendszer
-egyéb
az elso 3 kategoria ertheto, de mit takar pontosan az, h ‘egyéb’?? nem
mutat sehol reszleteket es kb a memoria negyedet elfoglalja.elkepzelni nem tudom..
lehet hogy virus van a telefonomon?
Minden, ami nem fotó, app, rendszerfájl. Dokumentumok, pl. pdf fájlok, zenék, stb.
Androidon mondjuk van még a zenék, videók, dokumentumok (pdf, word, excel stb.) kategória is, plusz az egyéb, minden, mai ide nem fér bele, illetve ha a teló nem tudja, milyen fájlformátum milyen célra.
Például nekem van a telón nagy kupac 3D modell nyomtatás célra, az nálam "egyéb".
Nem sok eltérést látok, annyi, hogy az appok sok cache és egyéb táradata ID oda kerül.
Szóval ez a rész:
"plusz az egyéb, minden, mai ide nem fér bele, illetve ha a teló nem tudja, milyen fájlformátum milyen célra."
Titkosított cache adatok streamból, üzenőappokból stb.
nem
"Titkosított cache adatok streamból"
Ezek az adott alkalmazás tárhelyén találhatóak és az alkalmauások kategóriában jelennek meg foglalt tárhelyként nem az egyébben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!