Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpla melósként csak kínkeserves gyötrelem a társkeresés?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 17:33
4/13 anonim válasza:
Ha az megnyugtat diplomas jolkereso mernokkent is az. A feminizmus odaig vezetett, hogy a mai noknek mar semmi szuksege nincs ferfiakra. Ha rajuk jon a ****hatnek, lemennek 1 szorakozohelyre, megdugatjak magukat vmi alfahimmel, azt annyi. Azonkivul csak spermadonornak vagyunk jok, meg hogy fizessunk, esetleg becsavarjunk egy villanykortet.
6/13 anonim válasza:
Szimpla melós mit jelent? A könyvelőtől a programozóig mindenki szimpla melós aki alkalmazotti és nem vállalkozói jogviszonyban van? Igen, mindenkinek nehéz.
7/13 anonim válasza:
Legalább egy szakmát végezz el hogy meglegyen a havi 300k.
8/13 anonim válasza:
Én is "szimpla melós" vagyok, mert alkalmazottként dolgozom egy gyárban. Kb. irodista és üzemi dolgozó között vagyok félúton, tehát nekem mennem kell üzemi területre is, de leginkább szellemi munkát végzek és elég laza mondjuk az egész.
Volt egy fiatal csaj aki az egyik üzemben dolgozik, megtetszettem neki, kezdeményezett nálam, többször is opdjött "civilben" beszélgetni, randiztunk is, csók stb. Aztán egyik pillanatról a másikra lerázott, és nem keresett többet. Összejött egy sima, sori melóssal, aki ráadásul még bevándorló is, a lényeg, hogy nálam biztosan csóróbb (gondolom emiatt számít a "sima melós" dolog).
Szóval ez rohadtul nem lényeges szerintem...
9/13 anonim válasza:
#4 hát te tényleg csak ennyire lennél jó. De ne általánosíts kérlek, vannak ÉRTÉKES férfiak is.
10/13 anonim válasza:
#8 Bevándorlók, négerek, arabok, cigók mind egzotikumok meg trendik manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!