Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen negatív "tulajdonság" amit leginkább eltudtok viselni egy nöben? (Férfiakhoz szól kérdés)
A kérdés arra irányul hogy ezek közül melyik a legkevésbé taszító.
Nem kell összejönni egyikkel sem nyilván.
Nem értem, miért akkora dolog, hogy az állat bejárkál a lakásba. Aki igénytelen tróger, annál úgysem tudok inni gusztussal egy pohár vizet sem, aki meg nem az, annak az otthona állattal együtt is pöpec (meg az állat is általában illatozik és le van mosva a lába, ha kinn jár).
A szeretkezés is csak annak kötelesség, akit nem tudnak rendesen megbaszni, úgyhogy az ilyen szempontból nem a partner lelkén szárad, hanem az enyémen.
Nyaralni viszem akkor is, ha nem tudja állni, mert vele akarok lenni és szeretek jó helyekre elmenni. Ez csak akkor lenne ciki, ha szándékosan nem adna a közösbe. De ha kevesebbet keres, az most komolyan kit érdekel. Az élményért hajlandó vagyok fizetni, aminek része ő is.
Extrém stílus... Láttam dögös csajt így is és vannak a femináci mémek undorító színes ogréi, akiket bottal sem. Ez is az attól függ kategória.
A gyerektől és a hisztitől undorodom ugyanazon okokból.
Húha.... Hát ha lehet, egyiket sem kérném :O vagy legalább mértékkel, ne legyen szélsőséges megnyilvánulása ezeknek a tulajdonságoknak.
Szeret öltözni, utazni és én fizetem? Mondjuk ez talán a legkevésbé taszító opció.
A gyereke van egy pozitív, vagy maximum semleges tulajdonság, nem pedig negatív, ezért figyelmen kívül hagyom a szavazásnál.
Az első három tulajdonság nem negatív.
Legkevésbé taszító az állatimádás. Sőt, ha ennyire nem esik túlzásba, csak simán van egy kutyája vagy macskája és szereti, gondozza, az nálam egyértelműen pozitívum, hiszen nekem is van és én is szeretem az állatokat.
Gyerek kérdés: Ez nagyban függ a körülményektől, pl. mekkora, hány gyerekről van szó, mennyire van képben az apa, mennyire látszik úgy, hogy a gyerek(ek)kel megtalálom a közös hangot, stb, szóval erre nem tudok így válaszolni.
Rövid haj rikitó színekkel, tetkók látható helyen, megbotránkoztató stílus: Ilyen téren úgy érzem konzervatív vagyok, szóval ez nálam negatívum. Nagyon erősen meg kellene fognia a személyiségével, hogy ezt elfogadjam.
Imád utazni öltözni éttermezni és költségeket a férfinek kell fedezni: Az első részével semmi bajom, persze ne ebből álljon az élete. A második részéhez pedig annyit, hogy egyenlőség van, tehát nincs olyan, hogy "kell". Vagy ha nála igen, akkor nem egymást keressük.
Nehéz természet, hiszti folyamatosan, hangulatingadozások mindennaposak: Tudom kicsit gonosz leszek, de eleve nőkről szólt a kérdés, nem? 😉
és végül: Rideg karrierista, szeretkezés csak kötelesség, munka a legfontosabb: Na ez az, amit egyáltalán nem lennék hajlandó elviselni. Sokan a karrierista nőket úgy képzelik el, hogy valamiben nagyon jók, azt szeretik csinálni, ezért minden szabad energiájukat ebbe fektetik, hogy még sikeresebbek lehessenek benne. Na ez téves. Az ilyen nők egyáltalán nem kiemelkedően jók abban amit csinálnak, viszont valamiért ragaszkodnak hozzá (könnyű munka, relatív jó fizetés, vagy szimplán semmi máshoz nem értenek...) és azért karrieristák, mert félnek, hogy ha elveszítik ezt az állást, akkor mindennek vége. Ők nem a tudásukkal, tehetségükkel akarnak jóvá válni, hanem a környezetük manipulálásával (nyalnak a főnöknek, szurkálják a kollégákat, akik veszélyt jelenthetnek rájuk). Kiemelkedő tehetség és hozzáértés hiányában így akarják bebiztosítani a helyüket és az eseteleges előléptetésüket. Ennek pedig mindent alávetnek a családi és baráti kapcsolatokon keresztül a magánéletükig és a párkapcsolatukig. Szóval egy ilyen nőben ha a személyiségét nézzük, semmi vonzó nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!