Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal lányok! Hol, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Hol, hogyan szoktatok ismerkedni? Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Fiatal, huszonéves lányként teszem fel ezt a kérdést, hátha kapok pár új ötletet, ami segíthet a pártalálásban.

A hétköznapok során nagyon kevés fiúval találkozom és általában nem is ismerkedésre alkalmas közegben. Tehát egyetemre járok (a szaktársaim nagy része lány, nagyon kevés fiú van a szakon és köztük nincsen olyan aki szóba jöhetne, illetve olyan szakos vagy össznépi egyetemi programok sem igazán szoktak lenni amikre elmennék), szoktam sportolni (csoportos edzésre járok, de szinte mindig csak lányok, nők vannak) és egy hobbimmal kapcsolatos szakkörre szoktam még néha elmenni (ahova szintén főleg nálam idősebb, 40-es nők szoktak járni). Ezeken kívül pedig igazából csak könyvtárba, boltba, kávézóba stb., tehát az ilyen szokványos helyekre szoktam járni. Bulizni, koncertekre és hasonló helyekre egyáltalán nem járok, mert nem igazán szeretem az ilyesmit. Társaságom sincsen, kevés barátom van és sajnos most velük is csak online tudom tartani a kapcsolatot, így összességében a szociális életem most eléggé ellaposodott, ha ezt így egyáltalán annak lehet nevezni :D Amúgy barátságosnak tartom magam és nem vagyok zárkózott vagy ilyesmi, de csendesebb, introvertáltabb, visszahúzódóbb típus vagyok és talán emiatt is megy nehezebben a társkeresés is.

Az internetes ismerkedés is többször átfutott a fejemen, de még nem tudtam rászánni magamat. A korom ellenére nem vagyok egy "netes alkat", pl. nem vagyok aktív social media felhasználó, nem játszom, nem vagyok része internetes közösségeknek és nem is igazán szeretem az ilyesmit, nem érzem magaménak. Valamint nekem még nem volt párkapcsolatom és nem tudom, hogy jó ötlet-e rögtön így indítani, mert elég sok negatívumot hallottam a tinderről és társairól.

2021. okt. 13. 21:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kimondottan “fiús” dolgok nem igazán érdekelnek, max. a barkácsolás, de az nem biztos, hogy olyan hobbi vagy nem tudom.

Nem is úgy értettem, hogy ezek túlzó vagy irreális elvárások lennének csak nekem például az általad felsorolt dolgok nagy része nem lenne fontos, nem használnám őket szűrőként. Én nem tudnék ennyi mindent összeszedni, ami alapján válogassak.

2021. okt. 14. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!