Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 feletti egyedülállók. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti egyedülállók. Nem féltek attól hogy magányosan fogtok megöregedni?

Figyelt kérdés

A kérdésem a 30 feletti egyedülállókhoz szól, akik nem találnak olyan társat aki passzolna hozzájuk vagy családot tudnának vele alapítani és megalkudni sem szeretnének.

Nem féltek attól, hogy egyedül fogtok megöregedni és senkitek sem marad? A szölők egy idő után ugye meghalnak és a testvérek ha vannak is saját életük lesz/van, illetve a barátok haverok sem lesznek ott örökké. Illetve általában igaz, hogy minnél idősebb az ember annál kevésbé tud alkalmazkodni. Én kezdem ezt érezni pedig még csak 36 éves vagyok. Egyenlőre el tudom magamban folytani ezt az érzést, mert lekötöm magam hobbikkal illetve még vannak barátaim, családom, de nem szívesen gondolok a jövőre.

2021. okt. 12. 15:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

36 F vagyok, nem félek ettől

mindig van lehetőségem új emberekkel ismerkedni, párkapcsolatot kialakítani. Egyedül a családalapítás van időkorláthoz kötve, de még arra is van pár évem.

2021. okt. 12. 16:00
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Félni nem félek, inkább rossz belegondolni. Már gyerekkoromban úgy képzeltem el az életemet, hogy majd lesz egy feleségem, 1-2 gyerek, egy családi ház, ahol élhetjük a vidéki emberek viszonylag nyugodt életét. Hát ez ott bukott meg, hogy társat nem találtam hozzá, szóval már elkezdtem berendezkedni az egyedüllétre.
2021. okt. 12. 16:03
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
34 vagyok és egyedülálló. Sose féltem, akkor találok amikor csak akarok. De most elég h van 2 (talán 3) szexpartnerem.
2021. okt. 12. 16:24
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván fél tőle az ember. A tehetetlenség és a kiszolgáltatottság olyan dolgok, amikre senki sem vágyik. De abba is érdemes belegondolni, hogy sokan magányosan öregszenek és halnak meg azok közül is, akik családot alapítottak. Az talán még rosszabb érzés lehet.
2021. okt. 12. 16:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nagyon jó tanárnőm általános iskolában, szerettük, jól tanított. Két gyereke volt, egy fiú és egy lány. A fia szeretett motorozni, és ez lett a veszte, egyszer nem volt szerencséje és belementek, meghalt, nem volt még 30 éves. Akkor már nem voltam általános iskolás, de mindenki értesült a hírről. A tanárnő összeomlott, képtelen volt dolgozni, pedig még odébb volt a nyugdíj.

Ezzel csak arra akarok célozni, hogy bárkivel bármikor történhet olyan váratlan rossz dolog, ami keresztülhúzza a korábbi terveket, és tökmindegy, hogy nem te vagy a hibás. Akinek van párja, gyereke, nincs rá garancia, hogy nem éli túl akár mindegyiket egy baleset miatt. Bármelyik szülővel megtörténhet, hogy túléli a gyerekét, még ha nem is akarunk erre gondolni.

2021. okt. 12. 16:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek barátaim, nincs párom sem, és el sem tudnám képzelni, hogy milyen lenne ha lenne, és nem is igazán igénylem.
2021. okt. 12. 16:51
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. okt. 12. 17:20
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

9!

”7 feletti egyedülálló férfiaknak már elment a hajó.”

Összekevered őket a nőkkel.

2021. okt. 12. 17:45
 19/25 anonim ***** válasza:
97%
Jobb a társas magány? Az emberek nagy része mind egyedül hal meg. vagy lesz családjuk, de mindenkit elmarnak maguk mellől.
2021. okt. 12. 17:47
 20/25 anonim ***** válasza:
15%

#osztakkómilesz

37F incel

2021. okt. 12. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!