Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment a kedvem az ismerkedéstől? 19L
Pár éve még jókedvű voltam, pozitívan álltam az ismerkedéshez, mostanra meg tökre elnyanyásodtam. Mindig is az a típusú gyermek voltam, aki születése után nem felsírt, hanem felnevetett. Több dumát is kreáltam, amikor társkeresőre regisztráltam, bár ennek az lett az eredménye, hogy a többi lány / nő lenyúlta és ezzel engem is hiteltelenné tettek, úgyhogy sosem lett semmi hasznom abból, hogy igyekeztem kreativitást belevinni a dolgokba, lehet azért lettem kedvtelen, tudjátok, az a tipikus sült hal. Élettel teli voltam, állataim mindig felvidítottak. Kiskoromban még volt halam is, de sajnos eltűnt. Szegényke... Azóta sem tudom, él-e vagy hal-e.
Próbáltam valahogyan felnőni, hátha az hibádzik. Szüleim akarták, hogy kezdjek magammal valamit, azt mondták tevékenykedjek itthon, süssek pogácsát, kezdetnek az is megteszi. Elég fárasztó volt a tészta kigyúrása közben végig azt ismételgetni, hogy pogácsa, pogácsa, pogácsa, pogácsa - ugyanis azt parancsolták, hogy a pogácsát hajtogatni kell.
Nehéz feladatnak bizonyult így a sütés, de azért megpróbáltam még mást is elkészíteni, például zserbót. Kénytelen voltam venni rádiót hozzá, ugyanis a szüleim azt mondták, hogy ahhoz, hogy finom legyen, kell rá dió.
Végül maradtam a szokásos dolgaimnál, az apró seeeegíííííííítséééégnél, vagyis az alapvető segítségnyújtásnál... Emlékszem, ahányszor boltba mentem valamelyik családtagommal, nekem kellett véleményt mondanom néhány ruhánál, de a pólók, nadrágok katasztrofálisan néztek ki, és én ennek mindig hangot adtam. Viszont a napszemüvegek igazán szemrevalóak voltak. Már amúgy sincs szükség napszemüvegre, hisz megint jönnek a reggeli ködök, amik napközben egyszerűen eltűnnek. Szerintem köddé válnak.
Én így tengtem - lengtem át a felnőtté váláson. Olykor elgondolkodom azon, hogy miért akart engem az apám. Valószínűleg a fasza tele volt már velem.
Maradtam hát a leves főzésénél. Sok minden kell bele: répa, karalábé, zeller, petrezselyem, na de nem akarok zöldségeket beszélni! A lényeg a lényeg, sok minden történt az elmúlt 5 évben, már nem vagyok ugyanaz az ember. Ma is bal lábbal keltem, bár ez függ attól, hogy az ágy melyik felén tápászkodom fel.
Kutyám van, tehát nem mondhatom, hogy a kutya se szeret, így is túlcsordul irántam az imádata, aminek örülök. Ha nem vagyok itthon, olyankor a stafford sír. Viszont mindig itthon vagyok, megvan az örömünk.
Egy ideje emiatt sem ismerkedem, és bár régen láttam embert, nem is vágyom már rá. A többség csak szexet akart, de nemet kellett mondanom, ugyanis hanyatt fekve szédülök, ha oldalra akkor valahogy mindig útban van a kezem, a térdem pedig kattog.
Egyébként hülyén éreztem magamat az efféle párkapcsolatosdinál. Kezdjük a csókkal:
- Ha nem csukom be a szemem, bekancsalodom, ha meg lehunyom, nem látok.
Kéz megfogása:
- Összeizzad. Szeles időben még inkább irritál, mert belefújja a szél a homokot a szemembe és csak egyik kezemmel tudom dörzsölni, ha mégis ki tudom valahogyan szabadítani a másikat, akkor meg beledörzsölöm az izzadságot a szemembe, amiről az előbb beszéltem. Csíp, mint a rosseb.
Valamit csinálnunk KELL:
- Lássuk be, nem nagyon lehet olyasmivel tölteni az időt, ami ne okozna kellemetlenséget. + A kényszeres programoktól befeszülök. Csak lesni egymást szintén kínos. Közösen ülni sem rossz, elvégre közös-ülés az is, de nem túl izgalmas.
És persze úgyis talál bennem valami kifogásolható tulajdonságot, amin hetekig kattoghat.
Úgy érzem, nem nekem való a párkapcsolat, jól szórakozom egyedül. Sok vicces férfival beszélgettem a társkeresőkön is, mint haszontalan mulatság, tökéletes. Egyszer valaki megkérdezte, hogy “hajadon vagy?”
Történetesen nem a hajamon, hanem az ágyamon voltam, de jó kedvre derített!
Most, hogy tudjátok a lényeget és ezennel mindenki derült rólam, kíváncsi vagyok, rajtam kívül ki van még ezzel így.
"Sok vicces férfival beszélgettem a társkeresőkön is, mint haszontalan mulatság, tökéletes."
Say no more.
Kizàrt hogy Te:
Nő legyèl
Vagy
Hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!