Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elment a kedvem az egész...

Elment a kedvem az egész ismerkedéstől, mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedek egy férfival, de csak most vettem észre, hogy fb-n mindenféle nő képét likeolja, könnyűvérű nőcskék képeit. Elment a kedvem az ismerkedéstől, és a randitól is. Az önbizalmam kb. a 0-ra lecsökkent ezzel. Én nem vagyok olyan mint ők, és nem értem miért likeolja az olyan képeket. Ezt nem írtam le neki, de rákérdeztem, hogy a cicababa külsejű nők jönnek be neki?
2014. febr. 21. 10:04
 1/4 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy? Írásodból ítélve 20 körül lehetsz, ezért leírom. Mivel magamból indulok ki én is "lájkolom" az olyan könnyűvérű lányok képeit, akiket régebben ismertem és akkor még nem voltak kvák. Ezzel jelzem nekik, hogy még élek, követem stbstb. Lehet akivel ismerkedsz pont lesz*rja az ilyen nőket, mint én. Nekem se kellett egy ilyen lány. E miatt nem menjen el a kedved az ismerkedéstől. Rosszabb dolgok is kifognak derülni, ha már együtt vagytok. :)) 20f
2014. febr. 21. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod!
2014. febr. 21. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én meg nem lájkolom mások ribis képeit, akkor sem, ha amúgy ismerem őket. Akivel jó ismerősök vagyunk, azoknak a normális képeit szoktam, de ha kitesz egy félpucér, "gyere dugj meg" stílusú képet, én érezném égőnek, ha lájkolnám.

F 30

2014. febr. 21. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
én egy képet se lájkolok. de igaz, hogy régebben, mikor azt tettem, akkor annak tettem aki tetszett.
2014. febr. 21. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!