Tényleg ennyi az egész?
Figyelt kérdés
Ennyire könnyű szórakozóhelyen ismerkedni ha van az embernek önbizalma? Második nővel jöttem össze az utóbbi időben mert végre oda mertem menni hozzájuk. Ennyire hozzáállás kérdése?2014. febr. 16. 12:41
1/11 anonim válasza:
Az ottani nök java része ribi!
2/11 AfroAmerikai válasza:
Teljes mértékben. Ha úgy mész oda egy lányhoz, hogy sugárzik az önbizalmad az már fél siker. Persze számít, hogy a lánynak melyik stílus jön be, de az önbizalom mindennek az alapja
Béke!
3/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire van berúgva és az elkeseredettség milyen szintjén áll.
4/11 anonim válasza:
Az első két válaszolónak igaza van. Én el is vettem egyet.
5/11 anonim válasza:
Ha jól nézel ki,persze hogy ennyi az egész.De ha nem,akkor bizony ez nem így megy,értse már meg valaki végre. :)
Ráadásul szerencse kérdése is,hogy a lány hogyan reagál rá és vevő-e rá vagy sem.
6/11 anonim válasza:
Részeg csajokkal jóval könnyebb ismerkedni...
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként megítélésem alapján a leányzók nem voltak részegek, viszont tény hogy be voltak "csiccsentve" .
2014. febr. 16. 12:53
8/11 anonim válasza:
Ha jól néz ki a pasi akkor persze, hogy vevő vagyok rá...Viszont nem egy olyan pasi szokott bepróbálkozni akik egyáltalán nem tetszenek...és nekem részegen is van szemem. Még sosem mentem haza olyan sráccal akivel józanon nem tenném.
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a kölcsönös szimpátiának meg kell lenni? Kell az a kis szikra?
2014. febr. 16. 13:09
10/11 anonim válasza:
Nem mondom, hogy minden csajnál, mert nyilván ugyanúgy ahogy a pasik is pia hatására már szinte bárkit hazavinnének, úgy biztos van olyan nő is akinek részegen már tökmindegy...De én (és az összes barátnőm is) olyan vagyok, hogy nem ismerekedek részegen se olyannal, akivel nem állnék le józanon...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!