Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az incelek és a nők ugyanazt csinálják, miért utálják egymást?
A kérdés jó, bár ebben a formában hibás, mivel az összes nőt hasonlítod össze a férfiak egy szűk csoportjával. A nők között is megtalálhatóak az incel férfiak női megfelelői, akikre itt már sokféle jelzőt ráaggattak a feminácitól a macskás nőig. Szerintem hívjuk őket stílusosan incelináknak.😉
Szóval ők kb. tényleg ugyanazt csinálják, mint a keményvonalas incelek. Mivel gyenge a szociális hálójuk, így önmagukat rosszul helyezik el a társadalomban, hibásan ítélik meg a saját lehetőségeiket, így sikertelenek maradnak. Közben meg vannak róla győződve (és ebben egymást erősítik is), hogy ők bizony teljesen helyesen látják a helyzetüket, az átlagnál mindenképpen jobbak, igenis ott a helyük, ahol ők gondolják és kizárólag azért nincs kapcsolatuk, mert a férfiak nem elég jók hozzájuk. Na meg a társadalom is hibás, mert elnyomja a nőket és a többi nő is hibás, aki hajlandó tűrni ezt az "elnyomást" és azt, hogy a férfiak uralkodjanak felettük.
7: Ugyanabba a hibába estél, mint a kérdező: nem az összes nőről van szó, de még csak nem is a többségről. De ha megnézel pár inceles kérdést (én is unom, hogy a kérdések többsége ilyen), sok alatt vannak meredek elgondolások a kasztrálástól kezdve a börtönön keresztül akár a haláluk kívánásáig.
A másik dolog pedig az, hogy nem véletlen pörögnek az inceles kérdések ennyire, kb. ugyanazzal a pár emberrel. Ahogy a kérdezők nem unják minden nap feltenni ugyanazokat az agymenéses kérdéseket, ők is kényszert éreznek mindegyik alá beírni ugyanazokat az agymenéses válaszaikat, annyi különbséggel, hogy még fel is értékelgetik a válaszaikat, mintha ez bármit is számítana, vagy ettől nagyobb súlya lenne.
"Ugye a nem teszek semmi érdemit azért h alkalmas legyek kapcsolatra vagy megismerjek valakit, tehát a másik oldalt hibáztatom mert az egyszerűbb."
Aki ilyen nyugodtan tálja csak a másikat, ha akarja, attól még nem lesz boldogabb.
Mindenkinek fejlődnie kell, mindenkinek vannak hibái, én nő vagyok és igyekszek dolgozni a hibáimon, meg majd ha úgy érzem alkalmas vagyok párkapcsolatra, akkor aktívan keresgélni is fogok, de egy normális pasi is így van ezzel.
Egyébként én már rájöttem, hogy az a baj, hogy az ember beleesik abba a hibába, hogy úgy gondolkodik, hogy "nekem ez meg az jár, mert okos vagyok, szép vagyok, van pénzem stb" közben párkapcsolatban SEMMI sem jár alanyi jogon. A másik határait tisztelni kell, és azt kap az ember, amit a másik adni akar, de sose többet. De nyilván az ember ha sokat ad a kapcsolatba, akkor jó esetben annyit is kap vissza, de erőltetni semmit sem szabad. Meg amikor mondjuk egy incel dolgozik magán, akkor ott szerintem úgy kell belefogni, hogy a kapcsolat ne célja legyen a fejlődésnek, csak esetleges mellékterméke, mert ha azt mondod, hogy én már fogytam 20 kilót, szóval most vagy rám repül egy nő, vagy nem volt értelme a fejlődésemnek az elég hülyén hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!