Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nice girl-ök kb ugyanazt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nice girl-ök kb ugyanazt csinálják mint a nice guy-ok?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 00:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ők is otthon verik a farkukat.
2021. jan. 14. 00:29
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Világosítson fel valaki légyen szíves, hogy mit jelent a fentebb említett kifejezés!

Köszönöm.

2021. jan. 14. 00:43
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Engem is pls :)
2021. jan. 14. 01:01
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
A nálysz azt jelenti, kedves. Magyarra fordítva a niceguy a rendes srác.
2021. jan. 14. 01:50
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha arra gondolsz, hogy lehet-e párhuzamot vonni a "Molnár Krisztián testem van és mamahoteles gamer kocka vagyok, de a kedvességem miatt JÁRNA nekem az élettől az instamodell" és a "Csúnya lány vagyok (képet persze nem mutatok, nehogy kiderüljön, hogy nincs csúnya lány csak igénytelen és túlsúlyos), ezért nekem házicselédkednem KELL és szexelnem is KELL és még az antiszocialitásomért is MEGSZÓLNAK, ha pasit akarok. Pedig nekem bármilyen átlagos, 8/10 feletti srác megfelelne, persze csak ha van kémia (egérutam mindig legyen, ha út közben kiderül, hogy valami gáz van vele, illetve ha véletlenül egy tényleg csúnyának MONDOTT pasival hoz össze az élet, aki esetleg még pénzes is, akkor ezt is foghassam a kémiára, hogy nem volt az esetem és az elején nem is tetszett, aztán jött a villámcsapás).

Akkor azt kell mondjam, hogy igen.

Ha viszont azt akarod kihozni, hogy a két tábor közé akár nagyságrendi téren, akár közös problémák terén lehet-e párhuzamot vonni, akkor határozott: NEM.

Hiszen a "hangos" valóban gáz férfi incelek miatt nem látszik a jéghegy alja, ami sokkal nagyobb. Rengeteg normális srác, aki nyitott az ismerkedésre, szeretne ismerkedni, összejönne 16-50 között és akinek nincs baja a ducikkal, az nagyon kövérrel is, akinek inkább a vékonyak jönnek be, az Lizzy Velasquez vékonyságúval is.

A femcelek pedig (akik szintén a jéghegy csúcsa, a hangos kisebbség) folyamatosan támadják őket a kikezdhetetlen, minden érvelési hibát felsorakoztató retorikájukkal, hogy nyilvánvalóan (hiszen elvégre ismerik őket) elkeseredettségből jönnének össze ilyen nőkkel, mert nem JUT nekik instamodell. De ha jutna, akkor gondolkodás nélkül lecserélnék egy jobbra (saját, hipergám ösztönökből való következtetés).

Most így belegondolva erős korreláció van a pénzzel és anyagi javakkal felvágó férfiak és a külsőségeket túltoló nők között.

Az férfi azt hiszi, hogy a nőknek a pénz, vagyon és luxus a fontos, miközben valójában csak a RELATÍV anyagi biztonság (ami egy falusi lánynál nem ugyanaz, mint egy egy gazdag, tanult, karrierista nőnél.

A nő pedig azt, hogy férfiaknak a szépség (instamodell, plasztikás Barbie baba, meg a népszerűség), miközben valójában csak a RELATÍV szépség, ami minden férfinél egyedi és van akinek a csúnyának MONDOTT nők jobban bejönnek az meg, akire a többség csorgatja a nyálát, pont nem az esete.

Na és mikor ez a gondolkodás fixálódik, akkor a nő, aki néha elvárná, hogy akár felesben, de menjenek el párezer forintos programokra, egy büdös aranyásó. És most még csak ez aztán majd írassam a lakást is a nevére.

A férfi pedig, aki összejönne csúnya lánnyal, az vagy szexéhes ragadozó, aki azt hiszi a csúnya könnyen kapható vagy perverz vagy csak ha ló nincs szamár is jó. Aztán most még azt hazudja, hogy szeret és vonzódik hozzám, de rákacsint egy instamodell és egyből dobni fog.

Végül pedig be is vonzzák ezek az emberek a félelmüket. És nem spirituális értelemben. A rongyrázó, pénzre fókuszáló férfiak taszítják a normális nőket, viszont a külsőségekre mennek, mint légy a papírra azok, akik anyagi előnyöket remélnek, vagy megélhetési randizók, így kapja a negatív megerősítést, hogy minden nő ilyen.

A saját külsejükre, "csúnyaságukra" fókuszáló nők pedig áttörhetetlen páncélt növesztenek, amiket csak rutinos csajozógépek tudnak áttörni. A normális srácok még ha matchelnek is, nem mernek rájuk írni vagy hamar elhal a beszélgetés a nő oldaláról történő bátorítás hiányában. Viszont aki rendszeresen másokkal szexel, az olyan rutint szerez, hogy már online képes levenni ezeket a társkeresésben tapasztalatlan lányokat. Így ezeknél a lányoknál is kialakul a negatív megerősítés, hogy mindenki csak dugni akar vagy 200 kilométerre elő fogatlan segédmunkás bácsi.

A "jöttem össze DIREKT csúnyával is, az is megcsalt/az volt a legrosszabb"-nál meg szintén nem jönnek rá, hogy ennek mégis mi volt az előzménye?

Vagy az, hogy a barátnő vagy anyuka mondta, hogy "Nézd, az egy normális srác! -Á, de nagyon csúnya, nem jön be. - Adj neki egy esélyt, szerintem nem olyan csúnya." Tehát nem volt csúnya mert más nőknek bejött, csak neki nem volt az esete, amit esetleg még rossz néven is vett, hogy egy citromba harapott arcú lánnyal kell randizgatnia, akin nem érzi az őszinte vágyat és szenvedélyt, amihez eddig szokott.

Vaaagy... Ha lúd, legyen kövér... Ad esélyt egy incelnek. De nem ám akármilyennek... A legincelebb incelnek, a vegytiszta incelnek, akinek a fotója ott van a szótárban az incel szó mellett illusztrációként. És meglepődik, hogy pszichopata, amikor az ilyen még a normális incelek is kivetik maguk közül. Ahogy az Iszlám Államtól is elhatárolódik az iszlám nagy része vagy az eretnek-égetőktől a Vatikán.

De neem... Neki a legincelebb incel kellett, hogy elmondhassa, hogy mennyire megjárta vele. Ahogy a visszautasított férfiak közül sem a félénk átlagsrácra fog emlékezni, hanem a csövesre meg a fogatlan alkeszre meg az öreg bácsira.

2021. jan. 14. 03:10
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Ment a Zöld szép komment. Mentsd el :D
2021. jan. 14. 03:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Ez gyönyörű volt, a napom fénypontja, köszönöm az időt és az energiát amit erre szántál!
2021. jan. 14. 03:33
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Igen. A kedvencem, mikor minden nőtársukar leqrvázzák, ugatnak a kis odvukból, hogy bezzeg ők nem buliznak, nem szexelnek, nem isznak, mennyire normálisnak VÁLASSZÁK MÁR ŐKET és ne a riherongy nyüzsgő partyribiket, aztán nem esik le nekik, hogy egy laza csaj miért jobb társaság és a kör kezdődik elölről.
2021. jan. 14. 03:54
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Az ötös egy szociológus - filozófus.
2021. jan. 14. 04:42
 10/13 anonim ***** válasza:
3%
Nem. A "nice girl"-öknél sorban állnak a férfiak, a "nice guy"-ok egyedül maradnak.
2021. jan. 14. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!