Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni manapság?
Figyelt kérdés
Már szinte mindenhol próbáltam, de valahogyan sosem jött össze, jelenleg tanuló vagyok (lány) az iskolámban csak lányok járnak tehát itt esély sem lenne az ismerkedésre, edzésen már megszokott vagyok és oda is pár fiú jár akik már ismernek. Szórakozóhelyek megint nem mivel egy az hogy nem is nagyon szoktam járni illetve nem hinném hogy a részegek között találnám meg a párom. Anonim oldalakon is próbáltam és nagyon sok negatívat tapasztaltam egyrészt azért mert nem látom egy darabig míg meg nem ismerem nem tudom ki az, írhat bármit általában az olyan típusú oldalakon kevesen gondolják komolyan, illetve ha van is értelmes beszélgető partner azok az emberek általában messze élnek ami ugye nem a legjobb egy kapcsolatban igazából kinek hogy, de nekem számít a távolság. Valamint ugye később derül ki hogyan is néz ki aztán már sajnos tapasztalat megkedveltem az illetőt aztán a találkozás után ledöbbentem másra számítottam, miközben már megkedveltem így nehéz vissza utasítani is egyrészt. Tehát nekem személyes tapasztalat szerint anonim sosem vált be, volt amikor itt gyakorin beszélgettem de az olyan emberek is maximum 3 nap után nem írtak többé vagy szintén messze éltek. A társkeresőket is próbáltam de katasztrófa volt, inkább jobb nem is említeni. Ebben az egészben az a rossz hogy én nagyon sokat vagyok egyedül és sokszor hajlamos vagyok arra hogy negatívan gondolkozzak egy idő után és attól tartok hogy a magánytól befordulok. Mert igaz jó is egy darabig ha az ember szabad tud lenni pár hétig de egy idő után kezd unalmas lenni őszintén mondva tehát, nem szeretnék magamba zárkózni kerülném a bajt ha lehet. És ebben a dologban az segítene ha találnék egy komoly párkapcsolatot ami iszonyú nehéz a fiatal korosztályban mivel sokak nem gondolják komolyan. És egy tényleges komoly biztos párkapcsolatot nagyon nehéz kialakítani manapság szerintem mai világban az egyik legnehezebb dolog ami elég kiábrándító de ez van. Ha várok azzal meg igazából semmit nem érek mert várhatok akkár meddig nem lesz semmi nincs olyan hogy:"Na majd egyszer a bolt közepén egymásba botlunk és élünk boldogan. Nem, ez nem így működik sajnos jó lenne, de nem ez csak mondás max 100 1 embernek ha bejön. De ezért tenni kell hogy legyen magától sosem fog jönni, persze nem azt mondom hogy görcsösen mivel nem de tétlenül sem várhatok életem végéig. A kérdésem pedig az lenne hogy hogyan? A probléma az hogy nem gondolják komolyan az emberek,mert ha több ember lenne aki komoly célból ismerkedne akkor jobb lenne én személy szerint nem vagyok laza típus, bár nincs ezzel gond kinek mi. De nekem számít az ha támaszom van, aki mellettem van ahogyan tud, segít, elfogad, törődő és nem pedig alkalmi partner hanem aki tényleg igazán gondolja és nem csak az az egy dolog számít neki hanem igen is megtudja mutatni milyen egy igaz kapcsolat. Ti hol ismerkedtetek meg a párotokkal?2021. okt. 10. 21:20
1/12 anonim válasza:
Neten, egy játékban. De amúgy bárhol lehet ahol lehet kommunikálni. Csak ne menj bele olyanba amibe nem akarsz akkor is, ha emiatt elhagynak, mert akkor nem szeret az illető.
2/12 anonim válasza:
Hat ahhoz el kell maszkalni pl bulizni.. uj embereket megismerni. Ha suliba meg edzesen nemtudsz. Esetleg neten. Miert anonimon? Ott a tinder, badoo vagy fbs tarskereso is.
3/12 anonim válasza:
Ha úgy állsz hozzá, hogy "én most mindenáron komoly kapcsolatot keresek", akkor nehéz dolgod lesz. Ez így sokkal erőltettebb, mintha mondjuk egy társaságban megismersz valakit és alakul köztetek valami a maga módján, a saját tempótokban. Személyesen a legjobb ismerkedni, mert látod élőben is a személyt, nem jársz úgy, mint ahogy leírtad, hogy teljesen másra számítottál.
4/12 anonim válasza:
Mind a három kapcsolatom munkahelyi ismeretség volt. Munkahelyen sokan összejönnek. Igaz, szét is mennek, de ott ugye mindennap vagy legalábbis gyakran látod a másikat, tudod, hogyan viselkedik másokkal, mennyire érelmes, ilyesmik. Hogyan öltözködik, hogy néz ki, káros/rossz szokások, anyagi helyzet, hol lakik, tehát, hogy messziről jár be, ingázik vagy a közelben. Először lehettek csak barátok. Tehát van esélyed megismerni alaposan barátként először.
Ha társkeresőn ismerkedsz, csak olyanokkal kezdj bele a kommunikációba, akikről rögtön látsz fotót, vagy inkább jobb, ha webkamerán beszélgetsz vele, és akkor nem egy évekkel ezelőtti vagy szerkesztett fotót látsz.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönömm eddigi válaszaitokat, de ahogy említettem nekem a netes ismerkedés semmilyen formában vákt be úgyhogy akármilyen webkamerán beszélünk ami egyrészt veszélyes is mert nem lehet tudni a képen lehet egy fiatal személy lenne, aztán a kamerán kiderülne hogy nem is az valójában vagy fenyegetőzés stb. Véleményeim szerint neten nem lehet és sosem lehetett rengeteg kamu profil nem saját magát adja, régi képeket tőlt fel, a webkamera meg nekem nem. Személyes ismerkedés a legjobb ott ellőtted van az ember szemtől szemig, látod hogy néz ki, a kisugárzása, beszéd stílusa stb. Úgyhogy maradok annál hogy nyitott szemmel járok, aztán lesz ami lesz.
2021. okt. 10. 21:55
6/12 A kérdező kommentje:
*Nem vált be,*
2021. okt. 10. 21:56
7/12 anonim válasza:
A neten ismerkedéssel sincs baj, csak ne olyan helyen tedd, ahol direkt társat keresnek az emberek, úgy nem fognak kamuzni magukról, aztán ha jól kijöttök, akkor összefuthattok néha és ...
8/12 Mathus válasza:
a kérdésre: az egyetemen tuti összejön. én ott ismerkedtem főleg, vagy táncházban pl. de vannak (mivel nt hol laksz) olyan közösségi kultúrális terek szinte minden nagyobb városban, ahol önkéntes munkákon, meg amatőr előadásokon/koncerteken/filmklub utáni beszélgetéseken lehet ismerkedni. oda eleve az értelmesebbek járnak. vagy társasjáték vagy cosplay klub. esetleg a mondocon.
9/12 anonim válasza:
Dettó, segithetnenk egymasnak kerdezo :D
10/12 anonim válasza:
Én férfi vagyok, 30 éves. Szívesen megismerkednék komoly kapcsolat céljából valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!