Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek Pókeres pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek Pókeres pasival?

Figyelt kérdés

Nem hobbiból csinálja, hanem jár kaszinókba, pénzdíjas versenyekre.

Már párszor taliztunk, de nem tudom hogy bemerjem adni a derekam neki, vagy ne.Attól tartok a nagyvilági életmódja mellett több nője is lehet Európa szerte.Borsodból származik, de itt ismerkedtem meg vele pesten.Igazából amije van azt a pókerezésből szerezte.

Merjek összejönni tartós kapcsolatra egy ilyen pasival, aki ennyire falja még az életet?

Én 28l vagyok ő 34F

2021. okt. 9. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Én nem is a nagyvilági élete miatt nem kezdenék kapcsolatot vele, hanem amiatt hogy szerencsejátékból él.
2021. okt. 9. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Max ideig óráig. Pókerben kiszámíthatatlan, hogy a következő hónap nyerő lesz e vagy vesztő. Aki azt mondja hogy tudja, az hazudik.

Később, ha komolyra fordulna a dolog, akkor probléma lesz, hogy nem hitelképes, mert nem tud felmutatni egy jövedelmet.

2021. okt. 9. 14:59
 3/12 A kérdező kommentje:

Állítása szerint semmit sem dolgozott, csak a szerencsejátékból érte el amije van.

Haverjai is ilyenek, már találkoztam párral, mindegyik luxuskocsi, márkás ruhák, szép órák,és úgy az egész megjelenésükön látszódott, hogy nem stresszelnek, hogy másnap miből lesz pénzük.

2021. okt. 9. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Vele igen.: [link]

De a te borsodi, Kalányos Denblizérieny kiszemelteddel nem.

2021. okt. 9. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

#3-as, azért nem látszódik, mert pókeresek.

Van kettő a családban. Anyám élettársának a 30-as fiai. Kifelé, látszatra szó szerint ugyanez, amit leírtál. Mi meg látjuk, hogy mi van mögötte. Fűnek-fának tartozik mindkettő, több milliós (tízmilliós) tartozások, időnként költözniük KELL családostól (biztonsági okokból, nem azért, mert annyira szeretnének), a közüzemi számlákkal állandóan százezres csúszásban vannak mindegyik szolgáltatónál, de a közösségi oldalakon megy a vetítés. Ha már nagyon a nyakára járnak a rosszarcúak, hogy na most már pedig vagy fizet vagy a szrt is kiverik belőle, akkor meg jönnek az apjukhoz (rendszeresen), hogy segítse már ki őket gyorsan SOS-be, mert vészhelyzet van, majd megadja. Persze sosem adja meg. De nem csak az apjuktól kérnek, már az összes családtag mozgósítva van. Szóval ez egy ilyen szélsőségesen kettős élet; kifelé minden nagyon oké, de befelé oltári nagy gáz van. Én tuti nem mernék belemenni. (De lehet, hogy nem minden pókeresnél van így, én csak az ő helyzetüket látom.) És igen, vannak nyerő szériák is, néha pár hónapot nagyot mennek, akkor minden van, amit akarsz, a fél milliós gyerekjátéktól kezdve az ékszeren át minden, de nem a tartozásokat egyenlítik ki a nyerő szériából, hanem ész nélkül azonnal felélik luxusra. Ami pedig az arányokat illeti: 15-20% Win, a többi meg bukó.

2021. okt. 9. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:

4

Ránézésre is meleg a pasi.

2021. okt. 9. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:

6.-ra.

DB meleg? [link]

2021. okt. 9. 15:42
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 beállított kép...
2021. okt. 9. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez Lando Calrissian "tábornok" kérdése? Bár ő szabakkozott, ami nem póker, hanem amolyan sci-fi huszonegyezés ("huszonhármazás" inkább) pár bónusz szabállyal.

De a kártya nem jó ilyen téren, elég párszor veszíteni és mindened elúszik.

2021. okt. 9. 16:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nyer....
2021. okt. 9. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!