Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek Pókeres pasival?
Nem hobbiból csinálja, hanem jár kaszinókba, pénzdíjas versenyekre.
Már párszor taliztunk, de nem tudom hogy bemerjem adni a derekam neki, vagy ne.Attól tartok a nagyvilági életmódja mellett több nője is lehet Európa szerte.Borsodból származik, de itt ismerkedtem meg vele pesten.Igazából amije van azt a pókerezésből szerezte.
Merjek összejönni tartós kapcsolatra egy ilyen pasival, aki ennyire falja még az életet?
Én 28l vagyok ő 34F
Max ideig óráig. Pókerben kiszámíthatatlan, hogy a következő hónap nyerő lesz e vagy vesztő. Aki azt mondja hogy tudja, az hazudik.
Később, ha komolyra fordulna a dolog, akkor probléma lesz, hogy nem hitelképes, mert nem tud felmutatni egy jövedelmet.
Állítása szerint semmit sem dolgozott, csak a szerencsejátékból érte el amije van.
Haverjai is ilyenek, már találkoztam párral, mindegyik luxuskocsi, márkás ruhák, szép órák,és úgy az egész megjelenésükön látszódott, hogy nem stresszelnek, hogy másnap miből lesz pénzük.
#3-as, azért nem látszódik, mert pókeresek.
Van kettő a családban. Anyám élettársának a 30-as fiai. Kifelé, látszatra szó szerint ugyanez, amit leírtál. Mi meg látjuk, hogy mi van mögötte. Fűnek-fának tartozik mindkettő, több milliós (tízmilliós) tartozások, időnként költözniük KELL családostól (biztonsági okokból, nem azért, mert annyira szeretnének), a közüzemi számlákkal állandóan százezres csúszásban vannak mindegyik szolgáltatónál, de a közösségi oldalakon megy a vetítés. Ha már nagyon a nyakára járnak a rosszarcúak, hogy na most már pedig vagy fizet vagy a szrt is kiverik belőle, akkor meg jönnek az apjukhoz (rendszeresen), hogy segítse már ki őket gyorsan SOS-be, mert vészhelyzet van, majd megadja. Persze sosem adja meg. De nem csak az apjuktól kérnek, már az összes családtag mozgósítva van. Szóval ez egy ilyen szélsőségesen kettős élet; kifelé minden nagyon oké, de befelé oltári nagy gáz van. Én tuti nem mernék belemenni. (De lehet, hogy nem minden pókeresnél van így, én csak az ő helyzetüket látom.) És igen, vannak nyerő szériák is, néha pár hónapot nagyot mennek, akkor minden van, amit akarsz, a fél milliós gyerekjátéktól kezdve az ékszeren át minden, de nem a tartozásokat egyenlítik ki a nyerő szériából, hanem ész nélkül azonnal felélik luxusra. Ami pedig az arányokat illeti: 15-20% Win, a többi meg bukó.
Ez Lando Calrissian "tábornok" kérdése? Bár ő szabakkozott, ami nem póker, hanem amolyan sci-fi huszonegyezés ("huszonhármazás" inkább) pár bónusz szabállyal.
De a kártya nem jó ilyen téren, elég párszor veszíteni és mindened elúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!