Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rajtad múlna, hogyan próbálnád megoldani az incelek azon problémáját hogy nem találnak társat? Vagy esetleg elérni azt, hogy ne a világot és mindenki mást hibáztassanak a sikertelenségükért mindenféle konteó kreálásával?

Figyelt kérdés

2021. okt. 8. 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
2%

"De ha belemegyünk abba, hogy be meri vallani az illető magának, hogy érdekli a saját (binárisan definiált) neme (ami benne volt végig), akkor is feltehetném ugyanezt a kérdést. Az is olyan másodrendű szerinted?"

Nem, csak nem alkalmazhato, ergo haszontalan tanacs az olyan incelek szamara, akik hidegek, mint a szarazjeg....

37F incel

2021. okt. 8. 17:15
 12/61 anonim ***** válasza:
86%
Egy jó pszichomókussal. A szorongásaiknak, a félelmeiknek, önértékelési zavaraiknak (ami gátolja őket a tényleges ismerkedésben) mindig vannak a magszemélyiség mélyén megbújó okai. Azokat onnan kipiszkálni meg ha a saját magától - az ért pozitív környezeti ingerek hatására - nem megy akkor szakember kell mielőtt túlságosan mélyen kondícionálódnának.
2021. okt. 8. 17:29
 13/61 anonim ***** válasza:
92%

11: Nincs több kérdésem. :))))

(paste random facepalm gif)

2021. okt. 8. 18:09
 14/61 anonim ***** válasza:
21%
Én azt találtam ki hogy le kéne szabályozni hogy mennyi férfi születhet. Tehát egy ideig nem is születhetne férfi, mert meg kéne szakítani a terhességet. De úgy az egész bolygón. Aztán pár évtized múlva beállna az egyensúly, amikor 3x vagy 4x annyi nő lenne, mint férfi. Utána meg segélyeket osztogatnák azoknak a nőknek, akik hozzá mennek egy pasihoz. Így szerintem meg oldódna
2021. okt. 8. 18:21
 15/61 anonim ***** válasza:
91%

"Altalaban ugy jottek ki, hogy oszejottek vmi idosebb, gyerekes novel, vagy atpartoltak a fiukhoz."

Egyik sem erről szólt.

2021. okt. 8. 18:34
 16/61 anonim ***** válasza:
0%
Jól-van jól-van 16. A kérdés csak elméleti. A válaszom is az volt. Nem kell túlságosan idegeskedni...
2021. okt. 8. 18:35
 17/61 anonim ***** válasza:
2021. okt. 8. 18:35
 18/61 anonim ***** válasza:
84%
Az incel " jelenséggel" mint olyan, itt találkoztam . Mivel nem testi , szellemi betegség illetve fogyatékosság, hanem önként vállalt ideológia, nem hiszem, hogy bármiféle külső, neadjisten közfinanszírozott segítségre szorulnának.
2021. okt. 8. 18:37
 19/61 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem állami beavatkozás kellene. Minden férfinak alanyi jogon kellene hogy járjon a nőhöz jutás. Állami nő jegyekhez lehetne jutni társadalmi munkával vagy csak simán karitatívan. Lehetnének kategóriák, több nő jegyért szép és intelligens magyar feleségét lehetne venni, de kevesebbért is lehetne minimum egy lemaradott országokból importált nőt.

A tindert, instát, válás intézményét pedig be kellene tiltani női részről, mert csak ösztönzi őket h elszálljanak magukkal.

2021. okt. 8. 18:43
 20/61 anonim ***** válasza:
10%
Ez tényleg jó ötletnek tűnik 21. Kár h nem így van most..
2021. okt. 8. 18:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!