Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nyíltan elkezd udvarolni egy nőnek, akkor milyen szándékai lehetnek? Tehát ismerősök, kollégák, mindenki előtt felvállalva tolja, nemcsak sunyiban írogat mondjuk messengeren.

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 00:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt honnan tudjuk?

Lehet hogy komoly, de az is lehet, hogy csak nem érdekli mit gondolnak mások. Vagy pont ellenkezőleg, szereti ha mások azt látják milyen egy casanova.

2021. okt. 7. 00:26
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Én, édes Istenem, ha udvarol, vajon mit akarhat?

Talán virslit főzni?

Elárulom: párkapcsolatot veled!

2021. okt. 7. 01:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Dugni biztos akar.
2021. okt. 7. 08:03
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem foglalt akkor párkapcsolatot akar,ennyire egyszerű.
2021. okt. 7. 08:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet, kb. minden nőnek csapja a szelet, kis túlzással tényleg bárkinek, akinek van két melle. Ő egyszerűen ez a típus, ezt élvezi.
2021. okt. 7. 14:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, pont ezért is írtam ki a kérdést. Nálam szebb, fiatalabb nőknek nem csapja a szelet, csak nekem konkrétan. Pedig korban inkább ők illenének hozzá.
2021. okt. 8. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Idősebb vagy nála?
2021. okt. 8. 21:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Pár évvel, igen.
2021. okt. 8. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet bejönnek neki az idősebbek,szereti ha valaki tapasztaltabb nála.Az is lehet bejön neki,hogy előrébb tartasz.
2021. okt. 9. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!