Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért kezd el egy házas ember velem beszélgetni a messengeren?
Figyelj.... én is pont ilyen naiv voltam. Mindig azt hittem, hogy egy férfi akinek barátnője, felesége, vagy családja van, esetleg idős... nem akarhat többet :D Csak simán beszélgetni, barátkozni. Mindig azt hittem hogy egy munkatárs, csoporttárs, osztálytárs csak haverkodik... HÁT K...ÁRA NEM!!
Sajnos rá kellett jönnöm hogy egy férfi SOHA, nem akar barátkozni... ha nem is ismeri be magának, de úgy is sokkal több az indittatás..
Előre nem nyomul, és előre csak a "munka ügyekről" beszél... de várd ki a végét(inkább ne).
Sőt.... többször volt, hogy volt párom, és úgy írtak... hiába mondtam el szépen, hogy VAN PÁROM... ők voltak felmérgelődve, hogy hát most akkor mi van? Ők csak beszélgetni és barátkozni akarnak... nem akarnak feleségül venni... Ahha, fél óra múlva már arról érdeklődtek, hogy mekkora a mellem, meg milyen magas vagyok.. ennyit a többségről.
Sőt.... többször volt, hogy volt párom, és úgy írtak... hiába mondtam el szépen, hogy VAN PÁROM... ők voltak felmérgelődve, hogy hát most akkor mi van? Ők csak beszélgetni és barátkozni akarnak... nem akarnak feleségül venni... Ahha, fél óra múlva már arról érdeklődtek, hogy mekkora a mellem, meg milyen magas vagyok.. ennyit a többségről.
Szép kis hazudozó munkatársaid lehetnek, ha azt mondják h barátkozni akarnak, aztán meg többet. Amúgy meg alap, hogy messengeren csak a barátainkkal beszélgetünk és nem ismeretlenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!