Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért kezd el egy házas ember velem beszélgetni a messengeren?
Figyelt kérdés
Bejelölt egy kolléga a messengeren ritkán találkozunk egyébként. Visszajelöltem ,mert amúgy szimpatikus,meg bejön férfiként is. Aztán elkezdett írogatni,leginkább munkahelyi dolgokról,de megjegyezte,hogy nagyon csinos vagyok. Mit akarhat vajon,csak beszélgetni,vagy többet is?(én egyedülálló vagyok)2020. nov. 8. 10:58
11/15 anonim válasza:
Utolsó, így van. Csak volt olyan, hogy volt osztálytárs, volt kollega, és azok fent vannak messengeren. Erre hivatkoztak, és írtak hogy "hogy vagyok". Aztán vannak azok az emberek, akik ismeretlenűl írnak és a kéretlenekbe érkeznek az üzeneteik. Az elején illedelmesen válaszoltam hogy bocsi, van párom, és nem szeretnék ismerkedni, de még úgy sem értették meg. Pedig nem voltak fenn ismerősnek fb-on. Úgyhogy gyakorlatilag nem is kellett bele menni a beszélgetésbe egyesekkel..
15/15 anonim válasza:
gusztustalan vagy.. ezt hívják a részedről kelletésnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!