Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó lány vs. Rossz lány? Fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lány vs. Rossz lány? Fiúk, akik ilyen helyzetben voltatok, ti hogy döntöttetek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 6. 15:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a kettő között vagyok.

Szerintem mindenkiben van valami "rosszabb" és valami "jobb". Olyat keress akivel passzoltok. Ha gyereket szeretnél, feleséget keresel akkor olyan lányt válassz, akinek ugyanezek a vágyai. De ha valakinek nem ez a vágya és szabadabban él, nem lesz feltétlen "rossz", csak nem hozzád való.

2021. okt. 6. 16:01
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

Mi ez a jó meg rossz jelző manapság? A rossz/jófiúzástól is kivan már a gálám, pedig nem vagyok homo, most kezdjük ugyanezt csajszikkal is?

Ahol jól áll ez a "rossz" meg "jó" előtag: [link]

De máshol nem. Az ilyen idétlen "a jó kislányok a mennybe jutnak a rosszak bárhová muhaha ikszdé" dumák pedig fárasztóak.

2021. okt. 6. 16:32
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

Ez tipikusan a magyar férfiak egy részének jellemhibája:nem vagytok képesek árnyalatokban gondolkozni, csak fekete vagy fehér. Egy nő vagy r*banc, vagy anya. Vagy szexi, vagy jókislány. Ha szexi, akkor jó vele a szex. Ha jókislány, nem jó vele a szex. Ha bulizós, akkor r*banc. Ha bújós, akkor nem lehet r*banc. Ha szexi, akkor hűtlen, stb. Se szeri, se száma az ilyen idióta sztereotípiáknak, amiknek rengetegszer köze nincs a valósághoz.

Ismerd meg őket, és ne skatulyázd, mert láthatóan nem jó az ítélőképességed.

Mindenkiben megvan minden árnyalat, más kérdés, hogy sok férfi, aki pl nem képes maga mellett tartani egy szexi nőt, vagy nem tudja kihozni a vadállatot egy szolid lányból, a nőkre vetíti a saját inkompetenciáját.

2021. okt. 6. 16:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor a "szürke egér" nőkről meg sem gondolnád, milyen szexéhesek az ágyban. Sőt, néha a visszafogott öltözet még szebb testet is takar, mint a "mindent a kirakatba" csajok esetén.
2021. okt. 6. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

Mindig az mellett döndök amelyik tud nokedlit szaggatni.

Egy szakács

2021. okt. 6. 16:58
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
A masodik de ilyet sose fogok mar talalni, pedig mindig is csak ilyenre vagytam.
2021. okt. 6. 17:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a spirituálist válaszd.
2021. okt. 6. 18:38
 18/21 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Nos... Kérdező: Igazából egyiket sem. Illetve a kettő ötvözetét. :)))
2021. okt. 6. 18:40
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
#13 a minden férfi ugyanolyan az megvan? Naugye
2021. okt. 6. 19:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, a férfinak éppen mire van szüksége, valakineknaz egyik, valakinek a másik jön be. Bár ez a jó kislány - rossz kislány mérce elég sarkos, nincs szerintem olyan nő, aki tisztán egyik vagy másik lenne.

Én magam a mércén inkább a jó kislány felén vagyok, de pl. egyáltalán nem vagyok anyának való, nem szeretnék gyereket, így családalapítást velem ne tervezzenek.

Saját tapasztalat, hogy a férfiaknak bejön a kedves, aranyos jó kislány változat, de ha az adott férfi épp olyan életszakaszban van, a rosszkislányosabb nőt fogja választani. Hiába klappol a szex, bírja a másik intellektusát, ha a rosszkislány nyújtotta plusz izgalom nincs meg.

Ugyanez fordítva, ha az adott férfinak már nincs szüksége ezekre az izgalmakra, nyugodtabb, de ugyanúgy tartalmas életre, kapcsolatra vágyik, akkor a jó kislány végletet fogja választani, hiszen nincs kedve, energiája a másikhoz.

2021. okt. 6. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!