Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy nőt, hogy évekig keseregjen EGY DARAB chad miatt, mialatt férfiak ezrei ostromolják?
Nem kedvelt téged, Chadet viszont kedveli. Nem talált vonzónak téged, Chadet viszont annak találja. De valószínűbb, hogy a kettő keveréke.
Az, hogy nem téged akar, nem azt jelenti, hogy te selejtes vagy, vagy Chad jobb nálad. Chad jobb neki! Te meg majd egy másik csajnak leszel a Chadje, akit évek óta ostromolnak, aztán ő mégis téged akar.
Nem tudom mit nem lehet azon felfogni, hogy nem jöttél be neki. Majd másnak bejössz! Ettől nem leszel értéktelen és a másik pasi nem lesz értékesebb nálad!
Nézd meg a nem kellesz eléggé filmet, pont ilyenről szól, nyafogós nőknek találták ki, de szerintem bármilyen nem tanulhat belőle. Cseréld fel a nemeket és rendben leszel. Ennek a nőnek nem kellettél, ez van, majd megtalálod azt később, akivel kölcsönös. Lehet sokáig tart, lehet te pechesebb vagy és 2-5 év helyett 15 év kell hozzá, de egyszer menni fog, amennyiben keresgélsz!
Nekem is azért nem kell 8 éve a rakás férfi, mert egyikben sem fog meg semmi ahhoz, hogy kapcsolatba menjek bele. Néha egy egy ígéretesebbnek látszó pasival próbálkozom, de igazából nincs itt az, akinek vágynék a társaságára. Majd ha lesz, akkor megállapodok. És igen, inkább halok meg egyedül, mint hogy valakit pótmegoldásként elviseljek(ahogy azt rengetegen teszik, mert a párjuk elég jó), ami egyébként a párunk teljes átverése.. Szerelem kell, nem adom alább. Ha 90 éves koromig nem jön össze, akkor így jártam, legalább kerestem. Nem hazudom senkinek, hogy szeretem, csak mert az érdekeim úgy kívánják. Remélem ezzel sokan így vannak, ezért nincsenek kapcsolatban olyannal, akire igazából nem vágynak.
Azért pedig amit te mondasz, nem a másik ember felelős. Te csak akkor mondasz kedveset, ha meg akarsz valakit dugni? Gratulálok a jellemedhez. Én nőként bókolok(dicsérek) másokat akkor is, ha nem akarok tőlük semmit, mert jól esik kimondani, ha valami tetszik abban, amit csináltak, nemtől függetlenül és örülök, ha örülnek ennek, nem tartoznak érte semmivel. Nem tudom mit vársz... hogy azt mondja, "ne mondd, hogy jól áll ez a pulcsi, mert úgysem akarok dugni veled"?
Teljesen abszurd elvárásaid vannak, komolyan. Szerintem emiatt a megjegyzés miatt magadba kellene nézned, mert másokat teszel felelőssé a saját viselkedésed miatt, ez tipikus személyiségzavaros vonás. Továbbá attól, hogy te megkörnyékezel valakit, "időt öltél bele", attól sem tartozik neked semmivel, nem az ő döntése volt, hanem a tiéd, nem kötelező elárulnia semmit. Ez a hárító, számon kérő gondolkodásmód rendkívül ijesztő, valamilyen komoly problémád van. Te nem a megoldást keresed, felelősségre akarod vonni a másikat, mert úgy érzed tartozik neked, mikor nem tett semmit, mindent csak te tettél.
Nem tudom mi történt, valószínű, hogy ő sem egy szent, de a te viselkedésedért nem ő a felelős! Ha láttad, hogy x időn belül nem viszonozza az érdeklődésed(randi, érintések, érzésekről beszélés, csók), akkor le kellett volna lépned. Te mégis őt ostromoltad a bókjaiddal, nem a millió másik nőt. Ő a te Chaded, így már biztosan érted az érzéseit!
Attól még, hogy (feltételezem) szépeket mondasz neki, még nem tartozik neked semmivel.
Tegnap én is agyondicsérgettem a kasszást a boltban (menő tetkói voltak, muszáj volt :D) és ő meg is köszönte, mégsem vártam el hogy a karjaimba vesse magát.
Amúgy a "hagyta" jelentheti azt is, hogy inkább csak tűrte, de nem akart bunkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!