Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresős hölgyek, milyen az az igazi férfi, aki mellett végre nőnek étezhetitek magatokat?
Havi 500 felett,vállakozó, de olyan céggel, ahol már csak néha kell bemennie, tudunk napközben ide oda elmenni.
Kertes házban éljen, tudja biztosítani azt a jövőképet, amire érdemes legyen szülnöm.Legyen pénz a későbbiekben agyerek magánóráira.Évente 3-4 kirándulás beleférjen, nekem is tudja fizetni az edzéshez szépségápoláshoz szükséges dolgokat.Röviden ennyi, de tudnám még írni, de biztos lesznek páran, akiknek még ez is sok.Pedig sok nő szeretné ezt, csak max leírni nem meri.
Az utolsót a két zöld pipája alapján férfinek tippelem, aki hülyeségeket szokott irkálni, és úgy sejtem, ezt az írását is gúnynak szánta a nőkkel szemben. Pedig nőként ez abszolút nem elrugaszkodott elvárás.
Én nő létemre egyedül is az 500 feletti bevétel felé tartok heti 3 munkanappal.
Ez csak a tehetetleneknek irreális elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!