Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom hogy a külsőm mellett a kisugárzásommal és a jellememmel is komoly problémák vannak, akkor mégis hogyan lehet ezen javítani?
Sajnos sem jól nem nézek ki, sem vagyonos nem vagyok, sem a kisugárzásom nem túl vonzó.
Csajozni, ismerkedni idegenekkel alig tudok, mert a jellemnél fogva nem tudok akárkivel ismerkedni, és nehezen megy nekem.
Ezen sokat szerintem nem lehet javítani
Nektek mi a véleményetek erről?
Egy ember alapvető jellemében megváltozhat a semmire is?
Pozitív külső behatás nélkül is?
Mégis miképpen képzelnétek ezt?
28/f
Az edzés nem lényeg:
Eleve nem a külsőmmel van csak gond, az edzést amúgy próbáltam mar, de nem adott semmi pluszt az én életemhez, nem vitt előre önmagában
A lényeg hogy az ismerkedés és a kapcsolat kialakítása megy kínosan nehezen.
Idegenekkel nem is vagyok hajlandó ismerkedni, és ha valakivel elkezdődhetne az ismerkedés, akkor sem sül ki belőle soha semmi jó.
Túl önérzetes, zárkózott, bizalmatlan vagyok a nőkkel, és az ő közeledésüket várom ahhoz hogy lépjek. Máskülönben nem bízok bennük és nem vagyok hajlandó nyitni feléjük. Nem is igen nyitottak rá legtöbbször.
A jellemhibát miképpen lehet leküzdeni, ez a kérdésem
Leírtad, hogy nem is akarsz ismerkedni, akkor nincs miről beszélnünk.
A bizalmatlansággal nincs probléma, az jogos. Addig ne bízz senkiben, amíg nem szolgál rá. Ez nem jellemhiba.
Az, hogy azt várod, hogy a nők nyomuljanak rád... Na, ehhez kéne egy kidolgozott test.
Kedves kérdező!
Mindenen lehet javítani, ha valamin nagyon akarsz akkor tudsz rajta javítani.
Minden dolog megtehető, csak akarat kell hozzá.
Ha nem sikerül javítanod magadon, az csak akkor van, ha nem is akarsz.
"Idegenekkel nem is vagyok hajlandó ismerkedni"
Először mindenki idegen. Később már nem lesz az. Bízz a jóban, majd eljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!