Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tudom hogy a külsőm mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom hogy a külsőm mellett a kisugárzásommal és a jellememmel is komoly problémák vannak, akkor mégis hogyan lehet ezen javítani?

Figyelt kérdés

Sajnos sem jól nem nézek ki, sem vagyonos nem vagyok, sem a kisugárzásom nem túl vonzó.

Csajozni, ismerkedni idegenekkel alig tudok, mert a jellemnél fogva nem tudok akárkivel ismerkedni, és nehezen megy nekem.

Ezen sokat szerintem nem lehet javítani

Nektek mi a véleményetek erről?

Egy ember alapvető jellemében megváltozhat a semmire is?

Pozitív külső behatás nélkül is?

Mégis miképpen képzelnétek ezt?

28/f

2021. szept. 12. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Kezdj el gyúrni. Az alkatodon tudsz javítani.
2021. szept. 12. 23:03
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ha elkezdesz edzeni azzal jó irányba vinnéd a dolgot, azzal lesz önbizalmad és pozitívabban állsz majd magadhoz, utána meg szépen rájössz hogy ahogy Te látod magad, úgy látnak mások is, ha elfogadod magad, más is el fog... idő kell mindenhez ez tény de ha tudsz változtatni az semmi képpen nem lesz hátrányodra...
2021. szept. 12. 23:14
 3/12 A kérdező kommentje:

Az edzés nem lényeg:

Eleve nem a külsőmmel van csak gond, az edzést amúgy próbáltam mar, de nem adott semmi pluszt az én életemhez, nem vitt előre önmagában

A lényeg hogy az ismerkedés és a kapcsolat kialakítása megy kínosan nehezen.

Idegenekkel nem is vagyok hajlandó ismerkedni, és ha valakivel elkezdődhetne az ismerkedés, akkor sem sül ki belőle soha semmi jó.

Túl önérzetes, zárkózott, bizalmatlan vagyok a nőkkel, és az ő közeledésüket várom ahhoz hogy lépjek. Máskülönben nem bízok bennük és nem vagyok hajlandó nyitni feléjük. Nem is igen nyitottak rá legtöbbször.

A jellemhibát miképpen lehet leküzdeni, ez a kérdésem

2021. szept. 12. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Leírtad, hogy nem is akarsz ismerkedni, akkor nincs miről beszélnünk.

A bizalmatlansággal nincs probléma, az jogos. Addig ne bízz senkiben, amíg nem szolgál rá. Ez nem jellemhiba.

Az, hogy azt várod, hogy a nők nyomuljanak rád... Na, ehhez kéne egy kidolgozott test.

2021. szept. 12. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező!

Mindenen lehet javítani, ha valamin nagyon akarsz akkor tudsz rajta javítani.

Minden dolog megtehető, csak akarat kell hozzá.

Ha nem sikerül javítanod magadon, az csak akkor van, ha nem is akarsz.

2021. szept. 13. 01:46
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
#3: nem vagy te szociális fóbiás?
2021. szept. 13. 03:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha elérhető célokat tűzöl ki, és teljesíted őket azzal mindig több leszel, fejlődsz. Építed magad, a jellemed, az önbizalmad. Olyan kihívásokat, célokat keress, amelyek elérése segít hogy többnek érezd magad akár külsőre, akár belsőre.
2021. szept. 13. 06:20
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Kisugárzás nem létezik, így azon nem tudsz javítani. Valahogy mindig annak van jó "kisugárzása", aki jól néz ki. Ha a külsődön nem tudsz érdemben változtatni, akkor sajnos lemondhatsz a nőkről.
2021. szept. 13. 08:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Idegenekkel nem is vagyok hajlandó ismerkedni"

Először mindenki idegen. Később már nem lesz az. Bízz a jóban, majd eljön.

2021. szept. 21. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem csak a testet a lelket is lehet edzeni. Az edzett test látványra szép, az edzett léleknek jó kisugárzása van.
2021. szept. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!