Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fekete Pákó miért volt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete Pákó miért volt olyan népszerű a magyar nők körében?

Figyelt kérdés
Mivel tudta levenni őket a lábukról?
2021. okt. 3. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem semmivel sem vett le a lábamról. IQ deficites majom.
2021. okt. 3. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt az.
2021. okt. 3. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Ezen nőként én is gondolkodtam anno. Bár, mikor a Romantic fénykorát élte 20 éve, Győzike is tarolt a nőknél 😃
2021. okt. 3. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt az.

A hakni egy jó megélhetési forma Magyarországon, mert vannak olyan települések, amik olyan picik, hogy az égvilágon semmi nem történik ott, csak az, hogy 4havonta jön egy fellépő.

Ezeket érdemes fellépőként körbejárni, ennyi.

2021. okt. 3. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Akiknek bejött, mert vicces volt, laza volt, ismert volt, és nem is ronda. Ilyen paramézerekkel mindnekinek siekre lenne a nőknél. Mellesleg nem annyira hülye, mint aminek mutatja magát a TV-ben.

Tudom, azt akarod itt hallani, hogy A Magyar Nőknek feka kell, a fehér pasikat észre sem veszik.

2021. okt. 3. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Bejött nekik? Nekem amúgy tetszenek a fekete pasik, de Pákó nem jóképű szerintem. Monjduk még gyerek voltam mikor ő fénykorát élte, de emlékeim szerint mindenki csak kiröhögte.
2021. okt. 3. 23:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
az agyhalott báli zenéket kedvelő részeges , 80 -as iq-s emberek körében lehet kedvelt volt ..
2021. okt. 3. 23:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sose volt az, egy karikatúra, egy pojáca - fejben a "hú de szánalmas, mennyivel különb vagyok nála / jó kigúnyolni a szánalmas figurákat" faktor bekapcsolását valósítja meg.
2021. okt. 4. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
a korai trash műfaj megteremtője volt hazánkban .. XD
2021. okt. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!