Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet találni olyan lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni olyan lányt, aki nem várja el, hogy párja finanszírozza a hóbortjait például évi 1-2 külföldi utazás?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 14:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
12%
Milyen jol megy ebben az orszagban. Allando wellness, etterem, kulfoldi ut. Nem is ertem minek mennek el kulfoldre dolgozni olyan sokan...
2021. okt. 3. 17:08
 12/36 anonim ***** válasza:
90%

Én meg pont azt tapasztalom ezen az oldalon, hogy sokaknak kiveri a biztosítékot, hogy én is normálisan keresek, nemcsak a párom, nincs beleszólása abba, hogy mennyit költök fodrászra, sminkre, ruhákba, mert nem ő pumpál pénzzel, ha nyaralunk, akkor ugyanúgy kiveszem a részem az anyaiakból, és ha szakítanánk, akkor nem tudna kitenni a lakásból és anyámhoz vagy utcára száműzni, még akkor sem, ha megcsalnám (szó sincs ilyenről, csak egy példa).

Egyedül az évi 1 wellness az, amit teljesen egészében ő fizet, mivel ő kap a szép kártyájára egy nagy rakás pénzt, jóval többet, mint én. De neki nem női hóbort és nem értem hozott áldozat a wellness hétvége, mert nagyon szereti ő is.

Azon is csak röhögök, hogy már olyan sz.ardarab is megjelent, akinek már az sem elég, ha a nő a saját részét fizeti, merthogy ha ő nővel megy, az neki többletkiadás alapból.

Szerintem ritka ocsmány emberek vagytok, és a probléma ott kezdődik, hogy nem tisztelitek, szeretitek a másikat, éppen ezért tűnik kis felszínes hóbortnak, ami érdekli, az igényei meg hisztike. A páromnak is vannak olyan hobbijai, kiadásai, amik tőlem távol állnak, mégsem szólnék rájuk egy szót sem, hiába költ sokat (kockaságok, WOW, egyéb játékok, tech cuccok, stb.).

2021. okt. 3. 17:20
 13/36 anonim ***** válasza:
2%

12

Te beszelsz masok szereteterol es tiszteleterol, amikor te ocsmanyozol le masokat es iteled el a hobbija miatt?

Te sem vagy jobb muci xd

Kicsit nezzel ki a palota ablakabol hejjcegno

2021. okt. 3. 17:26
 14/36 anonim ***** válasza:
96%

"Te beszelsz masok szereteterol es tiszteleterol, amikor te ocsmanyozol le masokat es iteled el a hobbija miatt?"

Kit ítéltem el a hobbija miatt? :D Szöveget sem tudsz értelmezni, te szerencsétlen.

És igen, én beszélek szeretetről, tiszteletről. A páromat, családomat, barátaimat, kollégáimat szeretem, tisztelem. Valakit meg emberszámba se veszek, ha úgy látom jónak.

2021. okt. 3. 17:30
 15/36 anonim ***** válasza:
13%

Latom faj az igazsag.

Poen, hogy a nok meg felpontozzak ezt a pofatlan viselkedest. Nem vagy kulonleges, nem ocsmanyozhatsz le masokat, te is ugyanilyen allja ember vagy.

Primadonna

2021. okt. 3. 17:32
 16/36 anonim ***** válasza:
90%

amugy kibujt a szog a zsakbol, igazabol a kerdezonek nem is csak azzal van baja, hogy a no utazasat fizetni kell, hanem mar azzal is, ha a no sajat penzebol utazgat, mert neki arra sem telik, hogy menjen vele.

gondolom, ilyen mamahoteles elettelen nyomorult, aki 24 oraban a gep elott ul, nincsenek barati, hobbijai, nem megy soha sehova. az ilyen selejteknek szokott az is gond lenni, ha programokra kell menni a novel, mert hogy az ‘penzbe kerul’ mert eletben meg moziba se ment senkivel, mert egy darab baratja sincs.

ami oke, vannak ilyen szerencsetlenek, csak akkor minek kell olyan dolgokba (parkapcsolat) beleugatni, amihez nyilvanvaloan SEMMI KOZE?!

2021. okt. 3. 17:32
 17/36 anonim ***** válasza:
17%

16

Te pasi vagy? Mert ez a stilus kb egy kocsma szinvonalaval egyezik meg

2021. okt. 3. 17:35
 18/36 A kérdező kommentje:

A régi szép időkbe tényleg ilyen voltam, hiányoznak azok az idők.

2021. okt. 3. 17:36
 19/36 anonim ***** válasza:
76%

"nem ocsmanyozhatsz le masokat"

De igen. Gusztustalan, ocsmány, alja (egy L-el) emberek vagytok, mellé nem éppen rejtetten soviniszta sz.ardarabok, akiknek már azzal is bajuk van, ha a nőnek van saját magára pénze, nemcsak azzal, ha pénzeltetni akarja magát férfiakkal. Vergődhetsz itt reggelig, akkor is azt mondok amit akarok, és arra, akire csak akarom. Ha akarod, élőben is a pofátokba mondom, ha egyszer összesodor az élet.

2021. okt. 3. 17:37
 20/36 anonim ***** válasza:
83%

#11-re: Igaz, hogy huszonhárom éves korom óta nem élek Magyarországon, de még "csóró" egyetemistaként is évente többször mentem külföldre. Utazni egyáltalán nem drága, ha az ember tudja, hogyan kell. Nem értem, egyesek szerint miért olyan misztikus luxus ez.

#13-ra: Nem a külsődet nevezte ocsmánynak a válaszoló, hanem a stílusodat és a gondolkodásodat, ami a válaszaid alapján teljesen jogos. Kétszer is elolvastam a válaszát, és sehol se szidta mások hobbiját, sőt, pont azt írta, hogy azokkal a hobbikkal sincs baja, amik őt nem mozgatják meg.

#17-re: Kérlek ne szidd, a normális férfiakat, ugyanis nem a pasik beszélnek így, hanem a kulturálatlan emberek és már nem azért, de a kérdés alatt messze neked voltak a legprovokatívabb és sértő célzatú hozzászólásaid.

(#4)

2021. okt. 3. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!