Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miket szoktak mondani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket szoktak mondani, hogy miért nem vagy elég jó?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy akiknek nem jönnek össze a randik, nekik mit szoktak mondani, hogy miért nem lesz folytatása a randiknak?
2021. okt. 2. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Komolyak azok a válaszok, amik külsőségekről szólnak? Nem bírom elképzelni, hogy valaki azt mondja: “Bocsi, de nekem túl kövér/sovány vagy.”

És szerintem nem is kell ilyet mondani. Én nem vagyok arra kíváncsi, hogy miért nem felelek meg valaki preferenciáinak. Amúgy sem akarok random embereknek megfelelni. Az egyik randipartnerednek túl kövér leszel, a másiknak meg túl vékony, na akkor mit csinálsz?

Szerintem bőven elég annyit mondani, hogy ne haragudj, de úgy nem egymást keressük.

Ez korrekt, mert nem kamu, és ettől többre nem is vágynék.

2021. okt. 2. 20:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

3#

"Furcsa vagy"

"Kövér vagy"

építő jellegű kritika...

2021. okt. 2. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!