Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön (Nyugat-Európában) valóban nincs férfitöbblet a sok bevándorló csaj miatt?
Ide hozzánk csak néhány ukrán alkesz faszi jön, az is csak az 1 év EU-s munkaviszony miatt. De egy jóléti ország mágnesként vonzza a nőket, még a magyar nőket is ahogy láthatjuk. Rengeteg magyar nő lépett le innen Nyugati pasival, csak mert az jólét ez meg itt a nyomor, a balkán már.
A lényeg az, hogy külföldön a nők kezdenek feltorlódni, emiatt ott nincs a klasszikus értelemben férfitöbblet, és emiatt alacsonyabbak is a nők igényei?
Köszi a válaszokat, de még nem kaptam a kérdésemre konkrét választ.
Hogy ez a férfitöbblet effektíve Nyugat-Európában nincsen, a bevándorló nők miatt?
Biztos ez nem reprezentatív, de pl. amikor Bécsben jártam, iszonyú sok nőt láttam, és rengeteg olyan férfit akinek más kontinensről származó barátnője/felesége volt. Oda mindenhonnan mennek a nők a jólét miatt.
Meg pl. Olaszországban is amikor jártam, ott sem volt nőhiány. Viszont itt Magyarországon süt az utcákon a kolbásztöbblet.
Nézz utána kérdező!
Minden nyugati országban csúnya férfitöbblet van.
Nem csak itthon, ez tény
Hát annyira igénytelenek nincsenek a férfiak sem, hogy a párkapcsolatra alkalmatlan nőket potenciális partnernek tekintse
Pedig van egy jópár ilyen nő
"Sokkal több a női kivándorló aki tartósan kint is marad. "
Ez a kisujjamból szopom kft. statisztikája?
Ez máshol is probléma, hogy szegényebb részről költöznek gazdagabb részre a nők:
Ez most Kelet-Németország férfitöbblet helyzete, de egész Európára jellemző, hogy a jólétbe mennek a nők tömegével, ott torlódnak fel, míg a csóró országokban pedig fütyitöbblet marad.
Ez nem egy kitalált dolog, hanem komoly demográfiai probléma. És sajnos ez minket nagyon érint.
Azt ugye vágod hogy ingázó vendégmunkásként inkább férfiak mennek, állandó tartós letelepülésre meg kb. 50-50% a nemek aránya. Leszámítva a mostani migrihullám gazdasági menekültjeit, mert arra a "küldetésre" döntően szóló férfiakat küld ki a család.
Javasolom itthon meg a KSH kiadványainak a tanulmányozását, amiből az derül ki hogy kb. 50-50% a nemek megoszlása a populációban (sőt enyhe női "többlet" van, de ennek természetes biológiai okai vannak).
"Mért nincs csajom" című műsorunk újjabb epizódja kiegészül egy "elvándorlás, piachiány" című fejezettel.
Emlékeztető az előző részből:
Kicsi a pöcsöm
Szar a kocsim
Anyámnál lakok
Nem vagyok gazdag
Nem vagyok magas
Nem vagyok kigyúrt
Szar a szakmám
Nincs diplomàm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!