Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Külföldön (Nyugat-Európában)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön (Nyugat-Európában) valóban nincs férfitöbblet a sok bevándorló csaj miatt?

Figyelt kérdés

Ide hozzánk csak néhány ukrán alkesz faszi jön, az is csak az 1 év EU-s munkaviszony miatt. De egy jóléti ország mágnesként vonzza a nőket, még a magyar nőket is ahogy láthatjuk. Rengeteg magyar nő lépett le innen Nyugati pasival, csak mert az jólét ez meg itt a nyomor, a balkán már.

A lényeg az, hogy külföldön a nők kezdenek feltorlódni, emiatt ott nincs a klasszikus értelemben férfitöbblet, és emiatt alacsonyabbak is a nők igényei?

2021. okt. 1. 21:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de még nem kaptam a kérdésemre konkrét választ.

Hogy ez a férfitöbblet effektíve Nyugat-Európában nincsen, a bevándorló nők miatt?

Biztos ez nem reprezentatív, de pl. amikor Bécsben jártam, iszonyú sok nőt láttam, és rengeteg olyan férfit akinek más kontinensről származó barátnője/felesége volt. Oda mindenhonnan mennek a nők a jólét miatt.

Meg pl. Olaszországban is amikor jártam, ott sem volt nőhiány. Viszont itt Magyarországon süt az utcákon a kolbásztöbblet.

2021. okt. 2. 00:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Nézz utána kérdező!

Minden nyugati országban csúnya férfitöbblet van.

Nem csak itthon, ez tény

2021. okt. 2. 00:18
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Annyira nem lehet igénytelen egy nő sem hogy az ilyen picsogó kisfiúkat potenciàlis partnernek tekintse.
2021. okt. 2. 00:32
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát annyira igénytelenek nincsenek a férfiak sem, hogy a párkapcsolatra alkalmatlan nőket potenciális partnernek tekintse

Pedig van egy jópár ilyen nő

2021. okt. 2. 00:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Sokkal több a női kivándorló aki tartósan kint is marad. "

Ez a kisujjamból szopom kft. statisztikája?

2021. okt. 2. 01:16
 16/19 A kérdező kommentje:

Ez máshol is probléma, hogy szegényebb részről költöznek gazdagabb részre a nők:

[link]

Ez most Kelet-Németország férfitöbblet helyzete, de egész Európára jellemző, hogy a jólétbe mennek a nők tömegével, ott torlódnak fel, míg a csóró országokban pedig fütyitöbblet marad.

Ez nem egy kitalált dolog, hanem komoly demográfiai probléma. És sajnos ez minket nagyon érint.

2021. okt. 2. 02:22
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

Azt ugye vágod hogy ingázó vendégmunkásként inkább férfiak mennek, állandó tartós letelepülésre meg kb. 50-50% a nemek aránya. Leszámítva a mostani migrihullám gazdasági menekültjeit, mert arra a "küldetésre" döntően szóló férfiakat küld ki a család.

Javasolom itthon meg a KSH kiadványainak a tanulmányozását, amiből az derül ki hogy kb. 50-50% a nemek megoszlása a populációban (sőt enyhe női "többlet" van, de ennek természetes biológiai okai vannak).

2021. okt. 2. 03:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mért nincs csajom" című műsorunk újjabb epizódja kiegészül egy "elvándorlás, piachiány" című fejezettel.

Emlékeztető az előző részből:

Kicsi a pöcsöm

Szar a kocsim

Anyámnál lakok

Nem vagyok gazdag

Nem vagyok magas

Nem vagyok kigyúrt

Szar a szakmám

Nincs diplomàm

2021. okt. 2. 10:29
 19/19 Ollókezű Edward ***** válasza:
Szerintem nekik eggyel több férfi mint nő is iszonyatos férfitöbblet lenne, mert tudják, hogy ha a nőknek választani kell, ők maradnak egyedül. Ennyi az egész. Tenni azért, hogy bekerüljenek abba a körbe, amibe azok tartoznak, akiket a nők kiválasztanak maguknak, már nem akaródzik. Könnyebb itt sírni.
2021. okt. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!