Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért szerelmesedtek bele a nők az incelekbe a gyakorin?
Egyszerűen odáig vannak a nők az incelek kapcsán, és ez az őrült rajongásuk egyszerűen félelmetes.
De miért is zavarja az itteni nőket (többségében) az hogy nem szerezhetik meg azokat a férfiakat, akik inkább magányban élik mindennapjaikat?
És miért gyűlölködő formában adnak hangot beteges vonzalmuknak?
21
Elnyomja magában a homoszexualitást. Majd felszíre tör. Ismertem ilyen "heterókat"
Az incel szó önmagában szánalmas. Bekategorizál, beskatulyáz.
Azt jelenti hogy lusta és gyáva vagyok küzdeni a céljaimért, feladtam a párkeresést. Sajnáltatom magam.
Tudnom kell hogy melyik volt az a komment ami ezt a kérdést ihlette😭
Mitől telt be a pohár, kérdező?? :D
Szoval a kerdezo meleg, betelt neki a pohar es mar csak azt varja hogy valaki elcigye a farpofajat egy korre, teszem fel egy masik incel :)
Hajra skacok!
Úgy látszik nagyon igazam van!
Itt is megerősítik, még a buzeráns dákószopogató nyomigyerek is az incelekbe van belezúgva
És a nők sem állják meg hogy ne velük foglalkozzanak itt.
De nem válaszoltatok arra hogy mi az ok, amiért ti ennyire belezúgtatok az incelekbe?
Mi az a fétis ami titeket ennyire az incelek felé húz?
"Igen homofób vagyok, tehát eleve rühellem a magadfajtát"
Vs
" Ez a beteges gyűlölet pedig már egyfajta rajongás, ami szerintem valamiféle rejtett vonzalom lehet náluk"
Ezt már megválaszoltam egyszer, de törölhették.
Szóval én nem járok a homikhoz gyalázkodni és provokálni, így nálam ez a beteges rajongás hiányzik.
Mert én különb vagyok itt mindőtöknél, nem én vagyok itt a beteges perverz barom
Kérdező megijedt, hogy a lányrajongók rátörik a lakásajtót :D
No worries Kispöcök, azért a rajongásunk szintje még nem érte el ezt a szintet. A cél eléréséhez legalább napi huszonöt értelmetlen kérdést kell kiírnod a gyakorira, mert a jelenlegi teljesítményed egy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!