Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért szerelmesedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért szerelmesedtek bele a nők az incelekbe a gyakorin?

Figyelt kérdés

Egyszerűen odáig vannak a nők az incelek kapcsán, és ez az őrült rajongásuk egyszerűen félelmetes.

De miért is zavarja az itteni nőket (többségében) az hogy nem szerezhetik meg azokat a férfiakat, akik inkább magányban élik mindennapjaikat?

És miért gyűlölködő formában adnak hangot beteges vonzalmuknak?

2021. szept. 30. 23:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%

21

Elnyomja magában a homoszexualitást. Majd felszíre tör. Ismertem ilyen "heterókat"

2021. okt. 1. 09:50
 22/31 anonim ***** válasza:
70%
Remélem átteszik ezt a kérdést humor kategóriába, még ott is jobban mutatna, pedig siralmas.
2021. okt. 1. 10:16
 23/31 anonim ***** válasza:
71%

Az incel szó önmagában szánalmas. Bekategorizál, beskatulyáz.

Azt jelenti hogy lusta és gyáva vagyok küzdeni a céljaimért, feladtam a párkeresést. Sajnáltatom magam.

2021. okt. 1. 10:29
 24/31 anonim ***** válasza:
75%
Először kapálózva küzdenek az incelek, hogy felhívják magukra a figyelmet, aztán megsértődnek, ha foglalkozni kezdenek velük. :D
2021. okt. 1. 10:32
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudnom kell hogy melyik volt az a komment ami ezt a kérdést ihlette😭

Mitől telt be a pohár, kérdező?? :D

2021. okt. 1. 20:48
 26/31 anonim ***** válasza:
95%

Szoval a kerdezo meleg, betelt neki a pohar es mar csak azt varja hogy valaki elcigye a farpofajat egy korre, teszem fel egy masik incel :)

Hajra skacok!

2021. okt. 1. 21:05
 27/31 A kérdező kommentje:

Úgy látszik nagyon igazam van!

Itt is megerősítik, még a buzeráns dákószopogató nyomigyerek is az incelekbe van belezúgva

És a nők sem állják meg hogy ne velük foglalkozzanak itt.

De nem válaszoltatok arra hogy mi az ok, amiért ti ennyire belezúgtatok az incelekbe?

Mi az a fétis ami titeket ennyire az incelek felé húz?

2021. okt. 1. 23:12
 28/31 A kérdező kommentje:

"Igen homofób vagyok, tehát eleve rühellem a magadfajtát"

Vs

" Ez a beteges gyűlölet pedig már egyfajta rajongás, ami szerintem valamiféle rejtett vonzalom lehet náluk"

Ezt már megválaszoltam egyszer, de törölhették.

Szóval én nem járok a homikhoz gyalázkodni és provokálni, így nálam ez a beteges rajongás hiányzik.

Mert én különb vagyok itt mindőtöknél, nem én vagyok itt a beteges perverz barom

2021. okt. 1. 23:17
 29/31 anonim ***** válasza:
89%
És incel személyedet hány nő kereste fel személyesen, hogy kifejezze, mennyire gyűlöl téged, és a fajtádat? Ha 0, akkor valószínűsíthető, hogy egyiket se érdekled, tehát milyen beteges rajongásról beszélünk? Semmilyenről. Max általad képzeltről.
2021. okt. 1. 23:20
 30/31 anonim ***** válasza:

Kérdező megijedt, hogy a lányrajongók rátörik a lakásajtót :D

No worries Kispöcök, azért a rajongásunk szintje még nem érte el ezt a szintet. A cél eléréséhez legalább napi huszonöt értelmetlen kérdést kell kiírnod a gyakorira, mert a jelenlegi teljesítményed egy nulla.

2021. okt. 1. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!