Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért szerelmesedtek bele a nők az incelekbe a gyakorin?
Egyszerűen odáig vannak a nők az incelek kapcsán, és ez az őrült rajongásuk egyszerűen félelmetes.
De miért is zavarja az itteni nőket (többségében) az hogy nem szerezhetik meg azokat a férfiakat, akik inkább magányban élik mindennapjaikat?
És miért gyűlölködő formában adnak hangot beteges vonzalmuknak?
"Ha én egybe se szerelmesedtem bele akkor már nő sem vagyok?"
Ezt honnan veszed?
"...ezek már tévképzetek."
Itt nem csak az inceleknek vannak tévképzeteik. Hanem az őket gyűlölő nőknek is.
Ez a beteges gyűlölet pedig már egyfajta rajongás, ami szerintem valamiféle rejtett vonzalom lehet náluk
Köszönöm az itteni nők nevében is a nekik nyújtott segítséget 16#!
Szükségük lesz rá
Megjegyezném hogy arra a nőre aki nem vesz részt ebben a gyűlölködő hadjáratban, arra nem vonatkoznak a szavaim
8
Kèrdező te homofób vagy. Hogy akarsz így szexelni?
Eltelik még pàr év és már nem is lesz annyira gusztustalan ha seggbe raknak.
19#
Te már csak tudod
Nyilván neked sikerült megszoknod a beteg hajlamaid közösülési formáit, de az nem azt jelenti hogy mást érdekelnek a te undorító szexuális szokásaid
Igen homofób vagyok, tehát eleve rühellem a magadfajtát
"Igen homofób vagyok, tehát eleve rühellem a magadfajtát"
Vs
" Ez a beteges gyűlölet pedig már egyfajta rajongás, ami szerintem valamiféle rejtett vonzalom lehet náluk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!