Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miről árulkodik ez a viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről árulkodik ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Udvarolok egy lánynak, és elég komoly a helyzet, szinte már együtt is vagyunk. Viszont az utóbbi időben észrevettem valamit, ami elég furcsa nekem, mert más lány még nem csinált ilyet.

Olyan, mint aki magát sztárolja. Olyanokat mond, hogy "látom nagyon tetszem", "nagyon odáig vagy értem", "biztos miattam van ilyen jó kedved", stb stb. Nekem ez pont az ellenkezőjéről árulkodik.. vajon nem kap elég visszajelzést tőlem? Egyébként egy kicsit csendesebb, aranyos, jólelkű lányról van szó.

2021. szept. 30. 22:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Elfogadom a véleményed, viszont!

Egyrészt minden nőnek szüksége van visszajelzésre, bókra, arra, hogy szépnek érezze magát a párja mellett. Ez mindenkinél máshogy mutatkozik meg, az önbizalomhiány egyébként sem bűn.

És elkezdesz ilyeneket irkálni: "egoistan gyerekes", "pasi sztarolja", "hisztizni fog, jatszmazni ", "erzelmileg zsarolni", "használ téged".

Ömlik belőled a keserűség és a rosszindulat. Tipikusan egy olyan ember benyomását kelted, mint akik hétről-hétre kiírnak egy olyan kérdést, amiben szidják a nőket.

A másik: azért használ engem, mert szeretkezünk, amit mindketten k*rvára élvezünk? Ezután a mondatod után már nem csak keserűnek, de nevetségesnek is tűnsz, ne haragudj.

2021. okt. 1. 14:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ez egyszerre tűnik poénkodásnak, incselkedésnek, meg a pozitív visszacsatolás keresésének...

Szerintem ha amúgy aranyos, kedves, nem feltétlenül a nagyképűséget kell keresni ebben.

2021. okt. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!