Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi állhat az ilyen viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi állhat az ilyen viselkedés mögött?

Figyelt kérdés
Elkezdtem társkeresőzni, de nem nagyon jöttek a sikerek. Sok lánnyal beszélgettem, randiztam, de mindegyiknél bekerültem abba a helyzetbe, hogy a lány nem ér rá, nem reagál a flörtre, stb. Ezeket régen barátzónának éreztem, szóval elég önérzetesen el is köszöntem tőlük. Most már nem így teszek, "belemegyek a játékba", ha írnak válaszolok, de közben elkezdek más felé nyitni, ha nem érzem viszonzottnak a dolgot. Ennek az lett az eredménye, hogy megmaradt 4-5 lány, akivel kb levelezőtársak maradtunk. Viszont mintha megéreznék azt, hogy nem foglalkozom velük, és minél inkább másra összpontosítok, annál inkább tapadnak rám. Annyira, hogy közülük kettő randira hívott engem azzal a szöveggel, hogy csináljunk valamit amihez kedvem van. Nekem ez teljesen érthetetlen..
2021. aug. 8. 11:45
A kérdező szavazást indított:
A kérdező az elején túl gyorsan nyomult
Ezek a lányok nem találtak jobbat
Csak túljátszották a nehezen kaphatót, és megijedtek
Vonzóbbnak tűnik az, akin nem látszik, hogy kell neki a nő
A kérdezőnek a külsejével nem sikerült hódítani, de a személyisége vonzóvá tette, amihez idő kellett
Egyéb, leírom kommentben
9 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Te képzelsz bele szituáciokba tobbet.

Nem kell semmilyen alapfeltételezesnek lennie siman hagyni csak h maguktol tortenjenek vagy muljanak el dolgok

2021. aug. 8. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Ennyire nem lehetsz puhapö@! A társkereső csak egy kezdés, minél előbb át kell vinni személyes találkozásokra. Semmi értelme hónapokig írogatni. Az a te szegénységi bizonyítványod, hogy egy randit nem tudsz összehozni, és a lánynak kell kezdeményezni.
2021. aug. 8. 11:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Leírok egy konkrét esetet:

Match, beszélgetés. Két nap után randi. Randi után írja a lány, hogy jól érezte magát, de ne nagyon siessünk, még nem tudja mit akar. 1 hét után elhívtam, de nem ért rá. Vártam, majd megint elhívtam, akkor sem. Néha el-el tűnt 1-2 napra, nem is írt. Aztán a semmiből elkezdett chaten flörtölni, majd elhívott randira.

Ő már a harmadik, aki kisebb eltérésekkel, de ugyanezt eljátszotta.

2021. aug. 8. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:

1,2,4

Ha a semmiből bukkan fel, akkor talált jobbat, aztán az nem jött be. Vagy megunta már a társkeresőzést, aztán újult erővel ugrott neki, mert eszébe jutott, hogy te is ott vagy még egy lehetőség.

Egybeke

2021. aug. 8. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Folyt.

Egyébként meg az 1 és a 4 kombinációja, ezt nem értik sokan.

A túlzott nyomulás needy, visszataszító. Ezért nem jó az elején a túlzott érdeklődés, állandóan rögtön válaszolni, rajta lógni. Kell egy kis távolság, hogy lássa, van a csajozáson kívül is életed, és ez felkelti az érdeklődését.

2021. aug. 8. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
mindig te vagy a pótlék.
2021. aug. 8. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Képzelj el egy piramist. A lányok a csúcsáról válogatnak. Ha onnan nem jut vagy már megcsömörlöttek, akkor, mennek lejjebb.

Az ignorálással valóban növeled az értékedet, de CSAK ÖNMAGADHOZ KÉPEST. Például kereskedelemben is megszokott trükk, hogy ha a leendő vevő azt érzi, hogy megveszik előle a terméket, akkor jobban hajlik a vásárlásra.

De ettől még akinél a BMW az alap, nem fog áron alul 15 éves Suzukit venni akkor sem, ha a vásárlás pillanatában továbbadhatná azonnal 10-15%-kal többé.

2021. aug. 8. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!