Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi állhat az ilyen viselkedés mögött?
Te képzelsz bele szituáciokba tobbet.
Nem kell semmilyen alapfeltételezesnek lennie siman hagyni csak h maguktol tortenjenek vagy muljanak el dolgok
Leírok egy konkrét esetet:
Match, beszélgetés. Két nap után randi. Randi után írja a lány, hogy jól érezte magát, de ne nagyon siessünk, még nem tudja mit akar. 1 hét után elhívtam, de nem ért rá. Vártam, majd megint elhívtam, akkor sem. Néha el-el tűnt 1-2 napra, nem is írt. Aztán a semmiből elkezdett chaten flörtölni, majd elhívott randira.
Ő már a harmadik, aki kisebb eltérésekkel, de ugyanezt eljátszotta.
1,2,4
Ha a semmiből bukkan fel, akkor talált jobbat, aztán az nem jött be. Vagy megunta már a társkeresőzést, aztán újult erővel ugrott neki, mert eszébe jutott, hogy te is ott vagy még egy lehetőség.
Egybeke
Folyt.
Egyébként meg az 1 és a 4 kombinációja, ezt nem értik sokan.
A túlzott nyomulás needy, visszataszító. Ezért nem jó az elején a túlzott érdeklődés, állandóan rögtön válaszolni, rajta lógni. Kell egy kis távolság, hogy lássa, van a csajozáson kívül is életed, és ez felkelti az érdeklődését.
Képzelj el egy piramist. A lányok a csúcsáról válogatnak. Ha onnan nem jut vagy már megcsömörlöttek, akkor, mennek lejjebb.
Az ignorálással valóban növeled az értékedet, de CSAK ÖNMAGADHOZ KÉPEST. Például kereskedelemben is megszokott trükk, hogy ha a leendő vevő azt érzi, hogy megveszik előle a terméket, akkor jobban hajlik a vásárlásra.
De ettől még akinél a BMW az alap, nem fog áron alul 15 éves Suzukit venni akkor sem, ha a vásárlás pillanatában továbbadhatná azonnal 10-15%-kal többé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!