Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről árulkodik ez a viselkedés?
Udvarolok egy lánynak, és elég komoly a helyzet, szinte már együtt is vagyunk. Viszont az utóbbi időben észrevettem valamit, ami elég furcsa nekem, mert más lány még nem csinált ilyet.
Olyan, mint aki magát sztárolja. Olyanokat mond, hogy "látom nagyon tetszem", "nagyon odáig vagy értem", "biztos miattam van ilyen jó kedved", stb stb. Nekem ez pont az ellenkezőjéről árulkodik.. vajon nem kap elég visszajelzést tőlem? Egyébként egy kicsit csendesebb, aranyos, jólelkű lányról van szó.
Ezek intő jelek, hogy nagyképű. Ki hallatszik belőle, hogy föléd helyezi magát.
Én hallgatnék az érzéseimre. Nehogy leépítse az önbizalmad.
Az a baj, hogy nem vagytok egyutt.
Azert van melletted, hogy az alacsony onbecsuleset ilyen egoistan gyerekes modon novelje, es csak az elteti, hogy a pasi sztarolja. Ha nem te, akkor mas fogja.
Ez a csaj egy egoista gyerek, aki allando figyelmet akar es hidd el, ha egyszer nem kapja meg, nem lesz a kozeppontban, akkor hisztizni fog, jatszmazni es erzelmileg zsarolni.
Hatalmas red flag.
"Az a baj, hogy nem vagytok egyutt."
Elég bonyolult a helyzetünk, de már beengedett oda, ahova be kell :'D
Szerintem is irritáló, de más baj nincs vele, sőt. Néha növelem az önbizalmát az ilyen helyzetekben, néha nem, és játékosra fogom.
Ja értem, és ha valaki lefekszik veled, akkor az már egyből egy kapcsolat?...nem
"Néha növelem az önbizalmát az ilyen helyzetekben, néha nem, és játékosra fogom."
pont erre kellesz neki, ezért használ téged, amire te még rá is teszel.
gratula. Bocs, de ez nem kapcsolat. Te csak ott vagy egót növelni, meg dugni
rendben. te életed, te dolgod, te időd.
de akkor mi a francért kérdezel idegeneket, ha kiröhögöd a másikat és lesz..rod? troll, de majd meglátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!