Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon taszito ha egy lany harsany?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 20:42
1/7 anonim válasza:
Mit értesz ezalatt? Ha csak pl. szeret nevetni és hangosan beszél, azzal nincs gond. Ha emellé még alpáriság is társul, az gáz.
Találkoztam olyan nővel, akire kb. öt perc után rá akartam szólni, hogy "Te, ugye tudod, hogy a magyar nyelvtan nem írja elő, hogy minden mondatod a 'g.ci' szóval fejezd be?", ha érted, mire gondolok...
2/7 anonim válasza:
Az alpari fiuknak nem taszito 😀
3/7 anonim válasza:
Ilyen vagyok és igen, taszító. Tapasztalat.
4/7 anonim válasza:
Nekem csak ez tetszik, a szolidak irritálnak.
5/7 anonim válasza:
Nem taszító önmagában, s az #1-esnek nagyon igaza van. Ez csak egy dolog, a személyiség többi jellemzője fontosabb.
7/7 anonim válasza:
Hogyan harsany? Ha sokat csacsog, nevet, az cuki.
Ha orrba szajba ordibal, karomkodik, beszologat, lejarat az utcan, az taszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!