Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos nőknek milyen férfi kell?
Jó, nyilván ez így egy buta kérdés, mert nem feltétlenül ezen múlik. De lehet valami kizáró ok?
Mennyire kell sportosnak lenni a férfinak?
Szóval én nem vagyok kockás hasú, de olyan nők vonzanak, akik igen, akik aktívak és energikusak.
Edzőtermen kívül, inkább természetközelibb programon hol ismerkedhetek ilyen nőkkel? Milyen túrák vagy versenyek vannak?
(És persze feltételezem azt, hogy amúgy az élet többi területén összeillik a személyiségünk. Szóval a külső-életmód az egy ráadás lenne ehhez, ami erősítené a vonzalmamat. Nem jövök össze olyannal, akivel csak külsőségekben van vonzalom.)
Én átlagos vagyok. Sportolok, nem vagyok elhízva, van 1-2 kg felesleg, nem vagyok kigyúrva, nem vagyok szálkás, de azért nem vagyok pálcika vékony se.
A barátnőm rengeteget sportol, szoktam vele menni, együtt sportolunk. Ha a kanapén punnyadnék egész nap, valszeg nem tetszene neki
#14!
Papucs vagy!
Felnőtt ember vagy, döntsd el mit akarsz te az eleteddel. Mi az élet célod?
15-ös: mi ez a hülyeség hogy papucs vagyok? Csak azért mert a barátnőm motivál hogy ne legyek egy lusta hájas hülye, és ne dögöljek meg 50 évesen?
Mi az életcélom? Hogy jön ez ide? Én nagyon is boldog vagyok az életemmel.
#18!
Fel-le huzogatjak egymást? Milyen szintet írsz? Nyilván való ha én magasabb szinten vagyok mint a párom akkor nincs kapcsolat! Igenytelen nővel nincs kapcsolat, ha pedig valaki az ellenkezője mint ent ( romantika) az keressen olyan partnert aki ezt tolerálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!