Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaktól miért nem kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaktól miért nem kell a segítség/tanács a nőknek, a párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy SOK nő tanácstalan az ismerkedés, kapcsolat kialakítása, és pláne megtartása terén.

Ezekhez tanácsot újságokból, fizetős trénerektől, meg más...szintén nyomorult nőktől várnak.

De miért nem kérik, és ha kapják miért nem fogadják el, igazi férfiak tanácsait, amik valóban működnek is?

2021. szept. 21. 19:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát itt vagy 100x olvastam férfiaktól, hogy ha nőkről akarsz tudni, a férfiakat kérdezd. Akkor ennek az ellenkezője is igaz, nem?

Mellesleg a "mit játssz el, hogy legyen párod" mindig rossz tanács, nemtől függetlenül.

2021. szept. 21. 19:57
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Amiért az incelek is csak egymás között képesek spekulálni arról, hogy mi kell a nőknek és ahányszor egy nő el akarná mondani, hogy mi a fontos, lehazugozzák.

Amúgy én eleve helytelennek tartom, hogy valaki olyan ad tanácsokat nekem a kapcsolatomról, akivel nem vagyok kapcsolatban (kivétel ez alól a párterapeuta, mert azt a pár mindkét oldalról beavatja mindenbe). Szerintem elsőként a másik féllel kellene beszélni és az ő szavát meghallani, nem pedig random emberekkel spekulálgatni a háta mögött, hogy mit kezdj vele.

2021. szept. 21. 20:05
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként nekem mindig olyan férfi akart eddig tanácsot adni, akivel soha nem akarnék együtt lenni. Aki a nők után fordul párkapcsolatban és természetesnek tartja, ha egy férfi igénytelen, az ne akarjon nekem ötleteket adni, hogy mit kezdjek egy valóban értékes férfivel, mert ő a szememben nem az.
2021. szept. 21. 20:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én mint nő elfogadnék, ha kapnék értelmes és konstruktív választ, tanácsot.

Ahogy itt leírják, valóban a nagy többségnek kb annyi kell (elmondásuk szerint), hogy legyél jó jő/ne legyél ronda és legyél jófej, ne hisztis.

Azt hiszik sokan hogy valaki simán jó nő lesz ha nem zabál. Na most, en spec (mivel ilyen szempontbol szar a genetikám) csak akkor tudok egy jobb testet kialakítani/fenntartani ha jóval kevesebbet eszem mint az atlag (sztem), nem mindegy mit (de nagyon nem) es sokat sportolok, mozgok (többet mint az átlag).

Igykeszem ezeket megtenni, mert nekem fontos, de nem egyszerű.

A 'jófej' az tök szubjektív. Aztan megis sok olyan pasit ismerek akiknek egy ripacs/magamutogató/hisztis barátnője van. De őt választották. Ki erti ezt?

Az apróbb dolgokra, jelekre nem is gondoltok, állításotok szerint nem fontos, csak "mondd meg ha bejön". A valóság az, hogy a legtöbb pasi megretten, érdektelenné válik ha a csaj megy oda, kezdeményez. Kivéve ha a fiatal Salma Hayek kaliber megy oda, de amúgy onnantól kezdve, nem lesz érdekes a dolog számukra.

Es mégis az a női tapasztalat hogy nagyon is fontosak ezek az apróságok, csak a legtöbb férfi ezeket nem tudatosítja és elintézi annyival hogy nem kell.

Szóval, értelmes tanács mindig jöhet, de akkor az legyen részletes, korrekt, őszinte, értelmes.

2021. szept. 21. 20:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nőtől vagy férfitól fogadok el tanácsot akik hosszú évek óta egészséges boldog kapcsolatban élnek.
2021. szept. 21. 21:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Olyan igazi férfi tanácsa, aki jól ismeri önmagát és a többi férfi társát, nagyon is jól tud jönni. Van ilyen férfi, aki ezt professzionálisan csinálja, több ezer követője van a Facebookon. Képzéseket is tart.
2021. szept. 21. 22:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Hetero férfi nem fog nőknek tanàcsot adni - kivève ha pszichológus
2021. szept. 21. 23:02
 18/23 anonim ***** válasza:
#16 Gondolom Marozsákra vagy valamelyik hasonló társára gondolsz. Amelyik nő végképp el akarja baltázni a lelki világát az menjen csak. Egy humbuk, aminek az igazi lényege a pénzkeresés minden szakmaiság nélkülözésével. Többet árt mint használ
2021. szept. 22. 05:14
 19/23 anonim ***** válasza:
24%

Milyen szintén nyomorult nőkről beszélsz? Az a nő, aki tanácsot vár, az neked már nyomorult...?

Amúgy van youtube-on egy "Titkos tanácsok nőknek" sorozat, ahol egy hapsi ad tanácsokat, nekem nőként nagyon tetszett és szimpatikus. Nem tudom, ő pszichológus-e vagy coach vagy bármi, de tetszik a stílusa és amiket tanácsol. Pl hogy nyomorult férfiakat el kell kerülni...

2021. szept. 22. 09:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Én is Dora Gyulára gondoltam, aki a fent említett YouTube videókat szerkeszti. Tréningeket tart az orvos feleségével együtt. Ő maga pedagógus, búvároktató, több ezer férfit képzett ki…
2021. szept. 22. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!