Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda ismerkedni ehhez a lányhoz?
Na az a lényeg, hogy egyetemen az egyik órán van egy lány, aki eddig szimpatikusnak tűnik, és szeretnék vele ismerkedni, csak még nem mertem oda menni hozzá beszélgetni....De amúgy eddig úgy láttam hogy ő se az a nagyszájú lány, van 1-2 barátnője akikkel szokott beszélgetni, és suli előtt se láttam még bandázni ( bár eléggé összezavarodtam mert facebook-on elég sok ismerőse van, de amúgy itt se az a minden nap posztol valamit típusú egyébként )
Szóval az a baj, hogy nem tudom mivel kéne indítanom, mivel szólítsam meg, meg eleve nem gáz így a harmadik héten odamenni ismerkedni ? Úgy értem, hogy ekkorra már mindenki megszokta találni a maga kis társaságát, mivan ha a háta közepére se kíván?
Meg azt se tudom, hogy milyen ürüggyel menjek oda hozzá? Szerintem így a harmadik gyakorkaton ciki lenne már megkérdezni hogy ő is arra az órára vár-e
Még arra gondoltam hogy talán azt megkérdezhetném tőle hogy volt e az a heti előadáson és tetszett-e neki.. csak itt is azon aggódok hogy nem olyan a semmiből jövő kérdés? Mármint, éppen telefonozik például aztán egyszer csak odajön valaki ezzel..
Sajna nem éppen egy másik lánnyal beszélgetett, aztán gondoltam rá hogy majd óra után, mert egy irányba szóltunk menni egy darabig csak azzal meg az volt a baj hogy pont mielőtt odamentem volna hozzá feltett egy fülhallgatót 😟😅😂
De hátha ezen a héten... már igazából elértem a azt a szintet amikor leszarom hogy mi lesz csak legyen valami, mert így hogy nincs semmi így csak ezen kattogok feleslegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!