Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány nem jön be külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem jön be külsőre, akkor nem is működne vele jól egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkozom ezen, hogy mennyire kell számítson a külső és mennyire inkább racionális alapon vagy belső tulajdonságokat nézve kell választani.

Azért számít a külső is, mert az a testi vonzalom alapja, ami nem mellékes egy kapcsolatban.

Akik már kötötték ilyen kompromisszumot, hogy olyannal jöttek össze, aki nem jött be külsőre, megbánták végül, nem volt vágy mások felé?

2021. szept. 21. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

A külső megfog, a belső megtart!

Én azon a véleményen vagyok, hogy van egyfajta zsánerem, ami kifejezetten vonz, és ezen kívül van 2 másik kategória: a még elfogadható adottságok és az, amiből egyszerűen nem tudok adni.

Ha valaki teljesíti azokat, amiben nem tudok adni, de alapvetően nem "Sharon Stone", akkor semmi gond.

De nagyjából 20%-ot ad a külső...

2021. szept. 21. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

A külső bizony tükrözi a belsőt is, ez szerintem többnyire megfigyelhető dolog.

Ezért aztán ha külsőre nem tetszik valamiért, akkor már sehogyan sem fogja megszeretni az ember, szerelemmel biztosan nem.

2021. szept. 21. 16:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem azt írod hogy az arc! A 100% az összkép, a teljes teste, az arc kb 2%-a a teljes testfelületnek!

De amúgy nagyon sok szempár, ill. arc tud szép lenni. A test viszont a legtöbb esetben elhanyagolt(akár alakra, akár higiéniára értve) és ha még ezek valamilyen csoda folytán klappolnak, még ott a belső ami valami borzadály 99%-ban.

2021. szept. 23. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy klisé, de... Külső megfog, belső megtart.

Ez nagyon igaz szerintem.

2021. szept. 23. 16:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az arca azért sokat számít, meg a testalkata (tehát azért ne legyen 150 kiló), de ezen felül a belső a fontos, ha az vonzó, és az arca, alkata rendben van, akkor a többi nem érdekel, hogy most nincs melle vagy kicsi a feneke és ilyen dolgok.
2021. szept. 24. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!