Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy egy férfi azért néz, mert tetszem neki külsőre (mondjuk nem ismerjük egymást csak lát valahol) és honnan ha csak azért néz, mert csak néz valahova?
Sokszor nem tudom eldönteni hogy egy férfi azért néz mert tetszem neki, lát valahol és bejövöl neki külsőre vagy csak azért néz, mert valahova nézni kell és pont a látóterében vagyok.
Nem mosolyog, de nem is mogorva, nem jön oda semmi, csak néz, de honnan tudom hogy miért?
Egyébként sokszor feltűnik hogy ha néznek és sokszor van olyan érzésem hogy ez most azért van mert bejövök neki, nevezhetjük akár "női megérzésnek" is, de nyilván nem szeretném mindig bebeszélni se.
És ha valaki nem néz sokáig, de sokszor rámpillant és sokszor a tekintetünk is találkozik?
Abban az esetben is tetszel neki.
Én nem szoktam olyan nők arcára sokszor rápillantani vagy több másodpercig nézni, ha pl. jön szemben az utcán, aki nekem nem tetszik.
Én se szoktam mosolyogni.
Ha sokszor néz, biztos hogy tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!